Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Έλυσε το θέμα του νερού ο Φερεντίνος

 
Αυτό που μονοπωλεί τις συζητήσεις  και ήταν η βασική προπαγάνδα των αντιπάλων του Φερεντίνου στον πρώην Δήμο Μεδεώνος είναι το θέμα του νερού και η αλλαγή του κανονισμού ύδρευσης η οποία έφερε αλλαγή στα τιμολόγια των δημοτών.
 Η αλλαγή βέβαια του κανονισμού έγινε σκοπίμως όπως αποδεικνύεται από τον πρώην Αντιδήμαρχο  κ. Τζαβαλά , για τον οποίο ήταν ένας από τους τρόπους να προπαγανδίσει την υποψηφιότητα Φερεντίνου αφού στηρίζει Αποστολάκη! Μάλιστα για το θέμα του νερού υπήρξε ειδική συνεδρίαση στην Κατούνα , οπου τότε η πλευρά του Δημάρχου και προσωπικά ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Φερεντίνος δεσμεύτηκε πως θα δώσει λύση πριν τις εκλογές. Και έτσι έγινε. Χθες στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου με την σημερινή του μορφή , ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. φερεντίνος εκτός ημερησίας διάταξης έθεσε το θέμα της ύδρευσης στον πρώην Δήμο Μεδεώνος και πρότεινε μάλιστα συγκεκριμένη αν και προσωρινή λύση!  
Ο υποψήφιος Δήμαρχος με αναδρομική ισχύ ζήτησε να διαγραφούν τα εως τώρα τέλη που επιβλήθηκαν στοςυ δημότες γιατί υπήρξαν αρκετές αδικίες και μέχρι να συνδεθεί το νέο δίκτυο ύδρευσης οι δημότες να πληρώνουν 50 ευρώ το εξάμηνο με βάση την ανταποδοτικότητα. Το θέμα βέβαια βρήκε απροετοίμαστο τον Αποστολάκη (επικεφαλή της αντιπολίτευσης και υποψήφιο Δήμαρχο) ο οποίος δεν ήθελε με τίποτα να λυθεί αφού θα το είχε σημαία στον προεκλογικό του αγώνα. Αιφνιδιασμένος ο κ. Αποστολάκης καθώς το θέμα δεν ήταν στα θέματα της ημερήσιας διάταξης , ζήτησε να παραμείνει ως έχει η κατάσταση και η τιμολογιακή πολιτική στο νερό , και ζήτησε από να δοθούν εξηγήσεις για το αν η απόφαση αυτή είναι σύννομη!  
Πιο συγκεκριμένα η πρόταση της αντιπολίτευσης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ήταν να παραμείνει στην επιτροπή που είχε οριστεί για να εξετασθούν οι ενστάσεις των κατοίκων. Στην Κατούνα βέβαια και στα καφενεία άλλα υπόσχονταν να λύσει όταν θα βγει Δήμαρχος , κατηγορώντας την σημερινή δημοτική αρχή για ανεπάρκεια!  Τελικά προς απογοήτευση της πλευράς Αποστολακη το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία και ο Φερεντίνος φάνηκε ακόλουθος λόγων αλλά και πράξεων για όσα υποσχέθηκε στο Ξηρόμερο τρεις μήνες πριν! 
πηγή: paronetol.gr

16 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΘΥΜΙΟ!ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ,ΜΙΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ,ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ,ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΞΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ,ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ...ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην βγεί δήμαρχος ο Αποστολάκης !!
    Είστε με τα καλά σας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά, η απόφαση «είναι συγκεκριμένη αν και προσωρινή» μπορεί να είναι παράνομη, σίγουρα είναι προεκλογική . Κυρίως όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ αφού διαχωρίζει τους κατοίκους , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ αφού δεν πληρώνει ο καθένας ανάλογα με τη κατανάλωσή του. Ενώ στη Βόνιτσα πληρώνουμε κατ’ ελάχιστο 160 ευρώ η μικρότερη κατανάλωση και πάνω , στη Κατούνα θα πληρώνουν μόνο 100 το χρόνο . Είπαμε, μετράνε οι ψήφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέτοια μηχανεύεται ο κ. Φερεντίνος ; Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της Βόνιτσας και της Παλαίρου τι είπανε ; Ο κ. Γεροκωστόπουλος που στηρίζει Φερεντίνο, θεωρεί δημοκρατικό άλλοι να πληρώνουν ότι γράφει το ρολόι και άλλοι κατ΄αποκοπή ; Για λίγα ψηφουλάκια πρέπει να παρανοήσουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε γειά σου Θύμιο. Πόση υπομονή να κάνω μπροστα σ΄ολά αυτά τα δημοκρατικά που κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΆΧΑ ΚΑΛΌ ΠΑΣΧΑ.ΠΑΙΔΙΑ.Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ.ΕΙΝΑΙ.Ο ΕΠΩΜΕΝΟΣ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι ο Τσαβαλάς κόντρα στο Φερεντίνο; Όλοι οι παλιοί και κυρίως οι κραταιοί φίλοι μακρυά του ; Τελικά πρέπει να έχει κάτι αποθητικό . Δεν βγαίνουν έτσι οι δήμαρχοι κύριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. POLY SAS KAIEI ASXOLEISTE BLEPV AN O KYRIOS FERENTINOS DEN EIXE DYNAMMH DEN UA ASXOLOYSASTAN EYXARISTV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O κ.Φερεντίνος, πιστός στις κομματικές του καταβολές και ακολουθώντας το παράδειγμα του αρχηγού του και πρωθυπουργού της μνημονιακής κυβέρνησης,μοιράζει απ΄το πλεόνασμα όπου μπορεί. Και ερωτώ :διαγράφοντας τα χρέη για το νερό σημαίνει ότι θα επιστρέψει σε όσους είναι συνεπείς στην αποπληρωμή των οφειλών τους τα χρήματα που έχουν δώσει;Γιατί πάντα πρέπει κάποιοι να πληρώνουν και κάποιοι να απαλλάσσονται;Και τι είδους πολιτική είναι αυτή που γαλουχεί τους πολίτες στην άποψη ότι και να χρωστάς προεκλογικά θα σου σβήσουν τα χρέη;Είναι αυτές σοβαρές πολιτικές αποφάσεις;Και γιατί τρία χρόνια τώρα δεν προέβαινε ο κ.Φερεντίνος στην επίλυση του ζητήματος και το άφησε για την προεκλογική περίοδο;Φτηνά κόλπα και μάλλον υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών , την ψήφο των οποίων προσπαθεί με προχειρότητες και "δωράκια"να υφαρπάξει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν είχε ψήφους ο Φερεντίνος, ιδιαίτερα σε Κατούνα , δεν θα κατέφευγε σε παλιοκομματικές πρακτικές κοροϊδίας. Τι να πει κανείς. Εϊμαι αηδιασμένος . Κρίμα στους νέους. Κρίμα στο τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φιλοι μου παπαγαλακια του Καρυ πολυ θα θελατε να συνεχισετε να κατηγορειτε τον φερεντινο για τις λαθος μετρησεις που εγιναν στην κατρουνα και πανω σε αυτο το λαθος να πιπιλιζεται το μυαλο των ανθρωπων για να τους παρετε την ψηφο . Ομως αγαπητα μου παιδια δεν σας εκατσε και αυτο το λαθος διορθωθηκε και σας κοπηκε η φορα. προσοχη γιατι οι μερες περνανε και ο εκνευρισμος σας γινεται ολο και περοσσοτερος και πιο εντονος. ηρεμηστε και δεχτητε την αποτυχια σας .ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ . ΤΙ ΔΕΝ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ . ΚΑΝΕΝΑ site ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ . ΚΑΙ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ . ΜΕΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ ΜΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. i katoyna kai ta xoria poy den exoyn reyma gia nero eprepe n a plironoyn simfona me exoda syntirisis thimniomoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσύ κ παντελή Αποστολάκη που επειδή δεν πήρες την καρέκλα του προέδρου σηκώθηκε και εφυφές και πήγες τώρα να γληψεις αυτόν που κατηγορουσες τον αγαπημένο σου τώρα πια Αποστολάκη είσαι μεγάλος βλάκας αμ πιστεύεις ότι θα σου δώσει κανένας σημασία. Επίσης για ποιον τζαβαλα μιλάτε για τον μεγαλύτερο ρουφιάνο του κόσμου που το μόνο που ήξερε και ξέρει να κάνει είναι να. Καταστρέφει το χωριό του και τους ανθρώπους του; χάρισμα σας. Τέλος θέλω να σας διευκρινίσω ότι η μεδεωνα στηρίζει, ψηφίζει και θα βγάλει δήμαρχο τον Φερεντινο και το επιτελείο του γιατί ξύπνησε πια. Δεν θέλει το επιτελείο του Αποστολάκη που κυβερνούσε πριν τον Καλλικράτη και είχε φάει τον σκασμό αλλά έργα μηδέν. Κατάλαβες αγανακτησμενε κατουνιωτη; Αι στα κομμάτια όλοι για να φάτε και για τις καρέκλες είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΑΤΕ.ΤΟ ΑΡΝΊ ΜΕ ΟΡΕΞΗ..ΈΣΕΙΣ.ΤΟΥ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ..ΓΙΑΤΙ.Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ.ΘΑ.ΣΑΣ..ΠΕΣΕΙ.ΒΑΡΗΣ
    .ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Π.ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ.ΑΝΤΕ.ΓΕΙΑ.ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ.ΤΑ.ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο