Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Τήν ΕΞΟΔΟ του Μεσολογγίο​υ τίμησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Παναγιώτης Λαλιώτης


Στις εκδηλώσεις της επετείου της Εξόδου του Μεσολογγίου που κορυφώθηκαν την Κυριακή των Βαΐων παρέστη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Παναγιώτης Λαλιώτης. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, παρακολούθησε τη Δοξολογία στον Ι.Ν. του Αγίου Σπυρίδωνος και στη συνέχεια, συμμετείχε στην μεγάλη πομπή που έγινε προς τον Κήπο των Ηρώων.
Με αφορμή την επέτειο της Εξόδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «το Μεσολόγγι και η θυσία των Ελλήνων κατά τη μεγάλη Έξοδο εξακολουθεί να μας εμπνέει. Μας δείχνει το δρόμο για την επανάσταση που πρέπει να ξεκινήσουμε όλοι οι Έλληνες εναντίον της τρόικας και των μνημονίων που μας οδήγησαν στην εξαθλίωση. Ας κάνουμε λοιπόν, την αρχή, από εδώ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, όπως οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι, για να αποτινάξουμε το ζυγό των μνημονίων και των ξένων δανειστών που μας κρατούν «φυλακισμένους» στην ίδια μας τη χώρα. Άλλωστε, ο συνδυασμός «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας» συγκροτήθηκε για να υπηρετεί το λαό της Δυτικής Ελλάδος και τις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών κι όχι τα συμφέροντα που εξυπηρετούσαν μέχρι σήμερα όλοι οι διορισμένοι επαγγελματίες πολιτικοί».
Εξ άλλου, ο κ. Λαλιώτης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Μεσολόγγι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής, καταγράφοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυρίαρχο την εγκατάλειψή τους από την Πολιτεία. Παράλληλα, έκανε επαφές με υποψηφίους που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας», το οποίο και θα ανακοινωθεί σύντομα και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο