Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΜΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΛΑΙΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΝΗ.

« Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»
 
 
    Σχετικά με το από 16/04/2014 Δελτίο Τύπου του συνδυασμού “ ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – Πρώτα ο Πολίτης” το οποίο αναφέρει ότι οι κύριοι Ερωτόκριτος Γαλούνης και Κωνσταντίνος Λαϊνάς κατέθεσαν μήνυση κατά της Αντιδημάρχου και Υποψήφιας Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ντίνας Σαμαράς και της Eιδικής Συνεργάτης του Δημάρχου κ. Μαρίας Γεωργαλή από το γραφείο τύπου του συνδυασμού “ Το ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ – Επιλογή ευθύνης” ανακοινώνονται τα εξής:      Σήμερα 17/04/2014 ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου η κ. Ντίνα Σαμαρά και η  κ. Μαρία Γεωργαλή κατέθεσαν πολυσέλιδη μηνυτήρια αναφορά κατά του Ερωτόκριτου Γαλούνη και του Κωνσταντίνου Λαϊνά για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση για τα όσα αναληθώς αναφέρουν στην από 16-04-2014 μήνυσή τους την οποία χθες δημοσίευσαν σε ηλεκτρονικά μέσα (ιστολόγια –ιστοσελίδες) με δυσμενείς αναφορές προς τα πρόσωπά τους.
Οι Δημότες θα πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα όπως αυτά έγιναν καθώς και την προσπάθεια του κ. Γαλούνη να θολώσει κοινώς τα νερά και να εμφανισθεί από κατηγορούμενος, κατήγορος χρησιμοποιώντας υποψηφίους του συνδυασμού του και πολιτικούς του φίλους ως δήθεν μάρτυρες κατηγορίας.
Σε μια υπόθεση που ο κ. Γαλούνης έχει καταδικαστεί αμετάκλητα με αποφάση ανωτάτων ποινικών δικαστηρίων και για την οποία θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στους δημότες του Ξηρομέρου οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα, προσπαθεί με νομικά τεχνάσματα να καλύψει την ανεπάρκειά του,  καθώς και τις σοβαρές ηθικές και πολιτικές του ευθύνες.
Η περίπτωση του κ. Γαλούνη θυμίζει την λαϊκή ρήση « Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Όμως ο λαός του Ξηρομέρου πλέον γνωρίζει τα πεπραγμένα της Δημαρχειακής θητείας του κ. Γαλούνη, όσο και αν ο ίδιος προσπαθεί να εμφανισθεί πολιτικά μεταλλαγμένος ως δήθεν κάτι το καινούργιο. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ πλέον ότι το Ξηρόμερο του έχει οριστικά γυρίσει την πλάτη.

   Παρατίθεται το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς όπου οι δημότες μπορούν να διαβάσουν και να κρίνουν.     
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ TO ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης “
Η μηνυτήρια αναφορά
 






 



 

13 σχόλια:

  1. E RE GELIA,,,,,,AKOU POLYSELIDI,,,DEN TO IXERA,,YPARXOUN LIGOSELIDES KAI POLYSELIDES MINISEIS????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλα αποφευγεισ να πεισ τι εγινε στον Α.Πρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε μια άλλη Αιτωλοακαρνάνα !!



    https://www.youtube.com/watch?v=Wgbm3R4UgmI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απορω πωσ σασ ανεχονται ακομα οι ξηρομεριτεσ και τουσ δυο σασ ντινα και αρετακια.αφου και οι δυο στο ιδιο καζανι βραζετε.εαν τελικα βγαλουμε δημαρχο εναν απο τουσ δυο ημαστε αξιοι τησ μοιρασ μασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο γαλουνης ειναι πολυ κατω.καναβατσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ. Ντίνα ειχες μοναδική ευκαιρία να καθαρισεις το γαλούνη με συνοπτικές διαδικασίες και τα σκατωσες!!!
    Ζαρκαδουλας Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NΤΙΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο απλός δημότης μετά από 8 χρόνια δικαστικού αγώνα δικαιώθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Γαλούνης καταδικάστηκε για παράβαση καθήκοντος με το δικαστήριο να αναγνωρίζει οικονομική ζημιά σε αυτόν και να την προσδιορίζει και ακριβώς επίσης. Δηλαδή με απλά ελληνικά ο Γαλούνης ετσιθελικά δεν έδινε άδεια στον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του παρότι ήταν νόμιμος. Γιατί; Ποιός ο λόγος; Τον ξέρουμε απ' έξω και ανακατωτά. Κάθε δημότης γνωρίζει τα έργα και τις ημέρες του. Υπάρχουν οι αρεστοί και η μη αρεστοί.
    Και ποια η συμπεριφορά του πολιτικός ανδρός και υποψήφιου Δημάρχου;; Να μιλά για παραγραφές και για ημερομηνία πρωτοκόλλου προς τον δημότη που δικαιώθηκε. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΗΜΟΤΕΣ; Τον αδίκησε, τον ζημίωσε, αλλά παραγράφηκε, α το πρωτόκολλο λέει 14/4 και όχι 8/4. Η δικαιοσύνη των πολιτικών. ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ. Αυτή είναι η συμπεριφορά όλων αυτών που έχουν ρουφήξει την εξουσία μέχρι το μεδούλι. Αδιαφορούν για τον απλό δημότη που δικαιώθηκε.
    Το φοβερό, ούτε παραγραφή υπάρχει και το έγγραφο πήγε στις 8/4 στον Δήμο.
    Το ακόμα φοβερότερο, στο κείμενο των αρχών του συνδυασμού του αναφέρει Σεβασμός στον Δημότη. Κωμικοτραγικό.
    Πλήρωσε τον άνθρωπο την ζημιά που τελεσίδικα το δικαστήριο αποφάσισε ότι ΕΣΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ καταδικάζοντας σε για παράβαση καθήκοντος. Οκτώ χρόνια τον τυραννάς τον άνθρωπο. ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.
    Έχει τρελαθεί ο άνθρωπος να σέρνεται στα δικαστήρια και τώρα στα γραφεία του Δήμου και των δικηγόρων να μπορέσει να πάρει τα λεφτά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Ζαρκαδούλα μάλλον ο Γαλούνης θα καθαρίσει τη Ντίνα! Ο εισαγγελέας την περιμένει στη γωνία! Γιατί η κυρία 'Τέλεια' δεν γνωρίζει ότι η πλαστογράφηση δημόσιου εγγράφου είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα οι Δημότες του Ξηρομέρου έχουν την ευκαιρία και να τους καθαρίσουν και τους δύο με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος το Ξηρόμερο να αλλάξει πορεία.
    Αυτό που τραβιούνται στα δικαστήρια και μαλώνουν για το δικό μου καλό και το καλό των παιδιών μου ο κ Γαλούνης και η κ. Ντίνα με συγκλονίζει...
    Ζαρκαδούλας Αθανάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΑΝ ΠΟΝΤΑΡΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, Η ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ ΣΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ, ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ? ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ, ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ, ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.....ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΡΗΤΑ....ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ.ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ...ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ?ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ....ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΝΡΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ? Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΣ.... ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ......ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΣΣΑ18 Απριλίου 2014 στις 1:08 μ.μ.

    βγαινουν ολα σιγα σιγα στη δημοσιοτητα ..και ποσα αλλα θα βγουν μεχρι τισ εκλογεσ...γ αυτο ξηρομεριτη και ξηρομεριτισσα ΔΑΓΚΩΤΟ στον ΤΑΣΑΡΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαχαχαχαχα
    Θα σας περάσουν τα νευρακια στις 18 Μαΐου!!!!!
    Ο γαλουνης θα ειναι δημαρχος!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο