Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Καταγγελίες αγροτών για παρακράτηση χρημάτων τους στην αίτηση ΟΣΔΕ 2013 από την ΕΑΣ Ξηρομέρου

           Δέκτες πολλών παραπόνων γίναμε από αγρότες της περιοχής μας. Μας καταγγέλλουν ότι στην αίτηση ΟΣΔΕ 2013 που έκαναν μέσω της ΕΑΣ Ξηρομέρου για να εισπράξουν την επιδότηση, τους παρακρατήθηκαν χρήματα ενώ υπάρχει σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που αναφέρει ρητά ότι οι αιτήσεις είναι δωρεάν.
    Εμείς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν παρακρατήθηκαν και γιατί παρακρατήθηκαν αυτά τα χρήματα που μας αναφέρουν.........

 
    Για να το λένε φανταζόμαστε έτσι θα είναι. Κοινοποιούμε λοιπόν την καταγγελία των αγροτών και ας το διευκρινίσει η ΕΑΣ Ξηρομέρου με δημόσια ανακοίνωση της, ενημερώνοντας τους αγρότες που διαμαρτύρονται.

http://mytikaspress.blogspot.gr/

Επισυνάπτεται η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.




8 σχόλια:

  1. Φωναχτε φωναχτε,στο τελος ψηφιστε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗ Η ΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ? ΤΠ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :-) ean den parakratithoun pos that plhrothoun ta odoiporika.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμα του κατσει και οδημος δηλαδη τι θα γινει θα τον κανει σαν την ΕΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΡΩΤΗΣΗ: Αυτά που καταγγέλλονται από τους αγρότες, έγιναν την περίοδο που πρόεδρος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) ήταν ο Ερωτόκριτος Γαλούνης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oso kai na ta lete stous ksiromerites...tauti tous den idrwnei...theloun derbenaga na tous petaei ena kserokomato.katse na parei kai to dhmo o galounis kai meta na skouzoume oloi mazi den kserame den kaname den raname.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για ρωτηστε κ μερικούς. αγροτες σε τη βοηθα η ΕΣΑ κ τοτε τα ξαναλαμε ειναι λιγοι αυτοι που εχουν τη δηνατοτητα να πανε σε αλλη ΕΑΣ διοτι θα ειναι αναγκαζμενη ακομη κ για ενα χαρτι που θα χριαστουν να πανε εκει....Ας παει ενας απο εσας που κατηγορειτε την ΕΑΣ να δουν πως θα εξηπιρετηθει απο το προδωπικο κ τη δουλεια κανουν για να πληρωθουν οι αγροτες γιατι στο σημερα που ζουμε τα εχουν πραγματικη αναγκει κ ας μην κρινουμε αν χριαζετε η οχι η ΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο