Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Στις 20.00 η ομιλία του Αλ. Τσίπρα στο Αγρίνιο Θα μιλήσει και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Β. Χατζηλάμπρου


2014/04/14: Ο Αλ. Τσίπρας με τους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Γ. Βαρεμένο και Μ. Τριανταφύλλου, τον βουλευτή και υποψήφιο περιφερειάρχη Β. Χατζηλάμπρου και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του νομού Κ. Κούστα κατά την περιοδεία στο Μεσολόγγι.
     Σε λιγότερο από δύο ώρες θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Αγρίνιο. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου. 
Στιγμιότυπο από την περιοδεία του Αλ. Τσίπρα στο Μεσολόγγι. Διακρίνονται: η βουλευτής Μ. Τριανταφύλλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμφιλοχίας Β. Τσούκας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Β. Χατζηλάμπρου και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Κ. Κούστας.


    Νωρίτερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του κόμματος συνοδευόμενος από τους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Γ. Βαρεμένο, Μ. Τριανταφύλλου, τον Β. Χατζηλάμπρου και τους τρεις υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας Κ. Κούστα (Αιτωλοακαρνανία), Κ. Γαβριηλίδη (Αχαΐα), Δ. Μπαξεβανάκη (Ηλεία), καθώς και τοπικά αυτοδιοικητικά στελέχη περιόδευσε στην ΙΠ του Μεσολογγίου.


Ο Β. Χατζηλάμπρου με τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες (από αριστερά) Δ. Μπαξεβάνακη (Ηλεία), Κ. Γαβριηλίδη (Αχαΐα), Κ. Κούστα (Αιτωλοακαρνανία) στο τραπέζι μετά την περιοδεία του Αλ. Τσίπρα στο Μεσολόγγι.
Πρώτος σταθμός του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Αλ. Τσίπρα, ήταν το δημαρχείο της πόλης, όπου επισκέφθηκε την αίθουσα όπου φιλοξενείται η εικόνα της Εξόδου, στη συνέχεια μετέβη στη Διέξοδο, όπου ξεναγήθηκε στην έκθεση για τον Τύπο «Στα βήματα του Μάγερ», και τέλος γευμάτισε σε εστιατόριο της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο