Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ


Στην πόλη της Αλεξανδρούπολης φιλοξενήθηκε το 7ο Συνέδριο Πανελλήνιας Επιτροπής  Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ε.Ν.Ε.Α.), του οποίου είχε την τιμή να διοργανώσει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών (Σ.Ε.Α.) Αλεξανδρούπολης.
Μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη  νέας διοικούσας επιτροπής (Δ.Ε). Ύστερα από την καταμέτρηση των ψήφων και το κάλεσμα της πλειοψηφούσας Ευγενίας Βλάχου προς το καινούργιο εννεαμελές για την ανάδειξη Προέδρου, Αντιπροέδρου,  Γραμματέα, εκπροσώπου IYC και πέντε μελών.
 Νέος Πρόεδρος της Δ.Ε. :Παπαδόπουλος Ιωάννης
(Σ.Ε.Α. Φοιτητών ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
Αντιπρόεδρος:Βλάχου Ευγενία (Σ.Ε.Α. Αγρινίου)
Γραμματέας: Καλφάκη Ελπίδα (Σ.Ε.Α.  Ν.Χανίων “Ο ΑΓΙΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ”) 
Eκπροσώπηση για την IYC (International Youth Committee – Παγκόσμια Επιτροπή Νέων) :Ανδρέας Ανδρικόπουλος (Σ.Ε.Α. Κέντρου Υγείας  Χαλανδρίτσας «ΑΓΙΟΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ»)
Μέλη της Δ.Ε.:  
•Σαλαμανάκης Γεώργιος (Σ.Ε.Α. Αλεξανδρούπολης)
 •Συνοδινός Κων/νος (Σ.Ε.Α ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ''Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ'')
 •Σερέτης Κων/νος ( Σ.Ε.Α. Φοιτητών ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
 •Κοντακίδης Κων/νος (Σ.Ε.Α. Αλεξανδρούπολης)
 •Ντζιλοβιάν Ράφαηλ (Σ.Ε.Α. Ξάνθης)
Η Δ.Ε. θέτει τα ερείσματα για την πραγματοποιήση του στόχου της να καταστεί η χώρα μας αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα και συνεχίζοντας το δύσκολο αυτόν αγώνα καλεί όλη την νεολαία να συσπειρωθεί γύρω από την ιδέα του εθελοντισμού και της εθελοντικής αιμοδοσίας. Όλοι οι νέοι μια γροθιά , μια σταγόνα που θα σώζει  ζωές.  
« ‘Άυριο’ λες και μέσα σ’ αυτήν την μικρή αναβολή παραμονεύει ολόκληρο το πελώριο ποτέ »  Τ.Λειβαδίτης
Όχι  «αύριο» αλλά «σήμερα» μπορούμε να καλλιεργήσουμε κουλτούρα εθελοντισμού στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση δίνοντας τους τα κατάλληλα ερεθίσματα, να δημιουργήσουμε ομάδες εθελοντών αιμοδοτών μέσα στα τριτοβάθμια ιδρύματα όλης της Ελλάδος, να δημιουργήσουμε ομάδες εθελοντών αιμοδοτών στις πόλεις που δεν υπάρχουν σύλλογοι, να στελεχώσουν και να δημιουργήσουν επιτροπές νεολαίας στους ήδη  υπάρχοντες συλλόγους που δεν έχουν. Όλα αυτά όλοι μαζί μια ομάδα ενωμένοι παίρνοντας  την εμπειρία από τους μεγαλύτερους σε συνδιασμό με την φλόγα,την δυναμικότητα, τις νέες ιδέες και τις καινοτομίες της νεολαίας   μπορούμε να πετύχουμε  τους στόχους μας.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την απερχόμενη Δ.Ε. για το έργο που μας αφήνει και ότι θα βρίσκεται στο πλευρό μας, τον Σ.Ε.Α. Αλεξανδρούπολης για την φιλοξενία και την διοργάνωση του 7ο συνεδρίου της Π.Ε.Ν.Ε.Α. σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Με εκτίμηση για την Δ.Ε. 
           Ο Πρόεδρος                                                                                Η Γραμματέας
Ιωάννης  Παπαδόπουλος                                                                  Ελπίδα Καλφάκη

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο