Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Δήμαρχος.. Ποιος και γιατί;

Γράφει ο: Χριστόδουλος Ρηγάλος

      Συνδημότες, καθώς οι ρυθμοί για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων κορυφώνονται, τα επιτελεία των μέχρι τώρα διαφαινόμενων υποψηφίων δημάρχων διαμορφώνονται, παρατηρείται πυρετός διαβουλεύσεων. 
     Προκειμένου να ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό η κατάρτιση των ψηφοδελτίων, μέσα στις επόμενες ημέρες οι διαφαινόμενες υποψηφιότητες μέχρι στιγμής είναι αυτές των: Κουμανδράκη, Γεωργαλή, Βότση και τέλος του Γαλούνη..........

 
     Με δεδομένη την αυτοδιοικητική διαδρομή των προσώπων, καλούμαστε να απαντήσουμε στο ερώτημα: Ποιος και γιατί θεωρείται καλύτερος για τη δημαρχία; 
     Ο Βότσης και ο Γεωργαλής, με βάση τη προηγούμενη εκλογική καταγραφή, αλλά και τη σημερινή δυναμική τους, είναι δύο καθαρά πολιτικές προτάσεις,  που στοχεύουν αφενός μεν σε καταγραφή δυνάμεων και αφετέρου σε ψήφο διαμαρτυρίας. 
    Για τις άλλες δύο υποψηφιότητες, που θεωρητικά θα είναι και οι βασικοί διεκδικητές για το δημαρχιακό θώκο είναι αυτές των: Γαλούνη και Κουμανδράκη.
       Η Κουμανδράκη είναι αντιδήμαρχος η οποία εκτελεί χρέη δημάρχου τα τελευταία χρόνια. Ποιος είναι ο απολογισμός των έργων της; Ανάπτυξη; Δίκτυο κοινωνικής μέριμνας; Δημοτικά αναπτυξιακά έργα; Οδοποιία; Ύδρευση; Καθαριότητα; Πολιτισμός; Στους περισσότερους τομείς ο δήμος είναι ανύπαρκτος και σε κάποιους απλά ανεκτός. 
Και ερωτώ; Γιατί θα τα κάνει στα επόμενα 5 χρόνια ότι δεν έκανε τα προηγούμενα 8; 
   Ο Γαλούνης, με βάση την πολυετή εμπειρία του στη τοπική αυτοδιοίκηση, θεωρώ ότι έχει τη δυνατότητα και την ικανότητα να ανασύρει το δήμο από το τέλμα, τη στασιμότητα και την παρακμή και να δημιουργήσει έναν δήμο ευέλικτο, καινοτόμο, σύγχρονο και ανθρωποκεντρικό. Έναν δήμο που όλοι οι δημότες θα θέλαμε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας. 

Χριστόδουλος Ρηγάλος

38 σχόλια:

  1. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΕΠΕΙΡΙΑ..ΜΕΙΟΝ Η ΕΝΩΣΗ....ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΝΔΗΛΑ..ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ,ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 50-60 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕς ΜΑΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΝΟΜΟ..ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΟΙΝΙΚΑ....ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ αντικειμενικο και εμπεριστατωμενο αρθρο. η πολυετη εμπειρια του Γαλουνη έδειξε αλήθεια άτομο τόσο ικανό? γιατι οι φημες θελουν να τρεχει ακομα στα δικαστήρια για τα χρωστούμενά του στο Δήμο Αλυζίας?
    "ευελικτο και καινοτομο" δήμο θα έχουμε με πρόσωπα που έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποτύχει είτε σε επίπεδο ΟΤΑ ως δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι είτε σε επίπεδο εργασίας τους? (στην Ολυμπιακή αναφέρομαι αν τυχόν έχετε απορίες που τωρα θυμηθηκατε να γυρισετε στο χωριο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απόσταση απο τον δήμο , αφού ζείς μόνιμα στη Αθήνα δεν σε κάνουν αντικειμενικό στην κρίση σου ή εισαι σφόδρα παραπληροφορημένος και δεν θέλω να πιστέψω ότι σκόπιμα και εκ του πονηρού προσπαθείς να υπερασπιστείς και να στηρίξεις τον κ. Γαλούνη.Αν σημβαίνει το τελευταίο καλά θα ήταν να πείς στηρίζω το γαλούνη γιαυτό το λόγο... Όμως λες για την κουμανδράκη ότι δεν θα κάνει τα επόμενα 5 χρόνια αυτά που δεν έκανε τα προυγούμενα 8. Γιατι δεν λες αν ο κ.Γαλούνης θα κάνει όσα εγκληματικά λάθη έκανε στον δήμο Αλυζίας και στον Δήμο Ξηρομέρου; Διάβασες τι έγραψε ο τύπος και τι γράφει για τον εκλεκτό σου;Ποιός όμως σου είπε ότι οι κκ. Βότσης και Γεωργαλής είναι για ψήφους διαμαρτυρίας; Ο κ. Βότσης υποστηρίζεται από το ΚΚΕ και απευθύνεται όχι μόνο στους ψηφοφόρους του ΚΚΕ αλλα και σε όλους τους πολίτες που εμπιστεύονται το πρόγραμμά του. Ο κ. Γεωργαλής στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι αντιπολίτευση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και σε μία άλλη μερίδα που ασπάζονται τις απόψεις της Κίνησης Πολιτών για τον τρόπο διακυβέρνησης του τόπου και τις θέσεις της για μια σειρά σοβαρότατων θεμάτων του Δημου.Να σου θυμίσω ότι η Κ.Π. ήταν παρούσα και αγωνίστηκε με σθένος όταν ο τόπος είχε στοχοποιηθει .......Δηλαδή αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μάθε τις θέσεις των υποψηφίων και κρίνε τους για αυτές και άσε τις καραμέλες για τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστές οι παρατηρήσεις σας και κυρίως το ότι αναφέρετε την κ. Κουμανδράκη με το πραγματικό της αλλά και το ν ό μ ι μ ο επώνυμο κι όχι ως Σαμαρά που την αναφέρουν οι περισσότεροι. Σύμφωνα με τον νόμο ονομάζεται κ. Κωσταντούλα Κουμανδράκη.Οπως και όλες οι γυναίκες μετα το 1983 και με νόμο, όταν παντρευονται , κρατάν υποχρεωτικά το πατρικό τους επώνυμο. Καλή επιτυχία σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ κ. ΡΗΓΑΛΟ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΣΟΥ. << ΟΠΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΛΥΖΙΑΣ....>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ κ. ΡΗΓΑΛΟ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΣΟΥ. << ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΛΥΖΙΑΣ>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΣΑΡΩΝΕΙ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ! ΥΠΟΜΟΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το άρθρο σου μυρίζει μούχλα όπως και η φωτογραφία αυτού που υποστηρίζεις που είναι απ' όταν απολύθηκε από φαντάρος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,.ΚΥΡΙΕ ΡΗΓΑΛΟ ΔΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΓΑΛΟΥΝΗς?ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΙΑ ΜΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ (ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙΕ ΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟς)ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕς ΑΠΟ ΠΙΣΩ..ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΙς ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. απο την στιγμη που και εγω δεν μπορω να εκφερω αποψη για τον δημαρχο στον δημο της περιοχης σου στην αθηνα..ετσι και συ πιστευω επρεπε να κρατησεις την γνωμη σου που προβαλετε σαν μια μορφη προπαγανδας για σενα....ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ...ΕΛΕΟς..ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kyrie rhgalo epeidh den sas kserv tha mporoysate na moy peite...ti doyleia kanete?poia einai h monimh katoikia sas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γαλούνης: πολυετής εμπειρία, καινοτόμες προτάσεις, νέα πρόσωπα!!! αυτό θα μπορούσε να είναι το ανέκδοτο της χρονιάς!!
    δεν πειράζει, και οι καλόγεροι στο Μεσαίωνα βαφτίζαν το κρέας ψάρι για να το φάνε. καλή χώνεψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλαδή ρε παιδιά εμάς τους ετεροδημότες δεν μας θέλετε μήπως θέλετε να σας παραδώσουμε τα Σπίτια μας τα χωράφια μας και ότι μας ανήκει εσείς αγαπάτε τον τόπο περισσότερο από εμάς κάνετε πολύ μεγάλο λάθος τον τόπο που γεννηθήκαμε μεγαλώσαμε και μας λείπει τόσο πολύ δεν θα σας κάνουμε το χατίρι να φύγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το να απευθείνεσθε έτσι αόριστα στην ΑΘΗΝΑ , στον κ. Ρηγάλο , δεν είναι σωστό . θα πρεπει να ξερετε οτι η ΑΘΗΝΑ , γύρω-γύρω , έχει πολλούς δήμους. Για να πείτε αυτα που λέτε κ.1.33μ.μ , θα πρεπει να γνωρίζετε που ειναι ή όχι δημότης ο κ. Ρηγάλος. Εγω θα του έκανα την ακόλουθη ερώτηση. Πως είναι δυνατόν και έχει συνταξιοδοτηθεί τόοοσο νέος ;;; Αν θέλει ας μας απαντήσει ο κ. Ρηγάλος. Και το λέω αυτό γιατι την σήμερον ημέρα υπάρχουν απολύσεις, διαθεσιμότητες , άνεργοι κ.λπ και , ο ίδιος είναι ήδη συνταξιούχος της Ολυμπιακής σε τόσο μικρή ηλικία ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ντροπη σου για αυτα που γραφεις...... μαλλον ξεχνας τα ποσα εχει κανει ο κυριος γαλουνης επι πασοκ οπως επισης δεν γνωριζετε τα ποσα χρωστανε στην ενωση...7 μηνες απληρωτοι οι εργαζομενοι..... ξεχναμε τουσ λογαριασμους στην αλυζια.....ποσα να μαζεψει η παρουσα δημοτικη αρχη σε 3 χρονια? χαος βρηκε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Από την Ντινα είναι σαφώς ανώτερος ο Γαλουνης και ήδη είναι πολύ πιο μπροστά εκλογικά.η Ντινα ακόμα μια φορά θα μας φτιάξει δημοτική αστυνομία ξενοδοχεία νοσοκομεία και θα νομίζει πως θα κοροϊδέψει ξανά τον κόσμο του αστακου.γαλουνης και πάλι Γαλουνης........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. k.Ρηγάλο. Θέλουμε να μας πείτε πόσο χρονών είστε, πόσα χρόνια δουλέψατε στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ και τί σύνταξη παίρνετε σήμερα. Και να γίνετε κααι πιστευτός σκαναρετε την απόδειξη της συντάξεως σας. Εμας αυτα μας νοιάζουν. Προκαλήτε ή πέσατε άθελα σας θύμα αυτων που έμμεσα θέλετε να υποστηρίξετε. Περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΟΙΤΑΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Υ ΔΡΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ....ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λαικό άσμα εξαιρετικά αφιερωμένο στον κύριο Χριστόδουλο: "Πες μου τι σου τάξανε και σε ξεμυαλίσανε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. mporei na mas pei o (kyrios) galoynis posa ekatomiria afise xreomeno to ΔΗΜΟ ΑΛΥΖΙΑΣ ?????? Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ποιοι ειναι οι νεοι του γαλουνη?.κατονομαστε,..,νεες ιδεες απο ποιον?φιλε οι ετεροδημοτες πρεπει ν ψηφιζουν εκει που μενουν,εδω οι περισοτεροι ερχονται για 30μερες τ χρονο,εμεις μενουμε δω εμεις τραβαμε τ κουπι με τς εκλεγμενους που μας φορτωνουν,οσο για τα σπιτια κρατηστε τα,αρκετα χαρατσια μας φορτωσαν οι ανωτεροι του ερωτοκριτου,δν θελουμε αλλα.καληνυχτα κυριε ρηγαλο,καλη συνταξη στα 40οταν νεοι υποφερουν..δινετε δειγμα ποιοι ειν οι ψηφοφοροι του γαλουνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. o galounis prepei an bgei, oti dne katafere na to kanei h proigoumeni dimotiki arxi to mporei autos diladi na dosei ta panta sta sumferonta to exei apodiksei kai palia oti einai ikanos se auton ton tomea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναι ας ψηφισω τη Ντινα που το καλοκαιρι που ο Αστακος διψουσε αυτη επαιρνε το κοτερο και εφευγε... Ετσι ειναι ωρε οι ΞΗΡΟΜΕΡΗΤΕΣ? Μπορει την προηγουμενη φορα να υπεκυψαν πολλοι! Τωρα ομως φτανει! Εχουμε και αξιες! Ενας αγανακτισμενος Ξηρομερητης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ,ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ?ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν νομίζετε ότι ο κόσμος θα εγλωβιστεί στο δίλλημα Γαλούνης ή Ντίνα είστε μακριά νυχτωμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΥΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
    ΑΝΕΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..... ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ" "ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ,
    ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ(ΧΑΧΑΧΑ) ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ".......
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ....
    ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΨΗΦΙΣΤΕ...ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΙΣΟΓΥΝΗ ΜΕ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ
    ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ......
    ΠΡΙΝ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ
    ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ......ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ
    ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΣΟ
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ
    ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κάποιος πατριώτης είχε το θάρρος να γράψει ΕΠΩΝΥΜΑ την άποψή του και τρέξατε να τον κατασπαράξετε...
    ΕΛΕΟΣ πια.. Τελικά, σε αυτόν τον τόπο, δεν μπορεί κάποιος να εκφράσει δημόσια τη γνώμη του. Τελικά υπερισχύουν οι "καλοπροαίρετοι" και "κατευθυνόμενοι" ανώνυμα παπαγαλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον κύριο Ρηγάλο, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για έναν τίμιο, άφθαρτο με απεριόριστο ήθος που δεν μπορεί κανείς να του προσάψει τίποτα, γιατί απλά, δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Για όσους δεν γνωρίζουν, η μόνιμη κατοικία του, είναι πλέον στο χωριό του, όπου και κάνει τα πρώτα επιχειρηματικά βήματα ως μελισσουργός. Επειδή η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα, να σας ενημερώσω ότι, κατά τη διάρκεια που δούλευε στην Ολυμπιακή, το καθημερινό ένσημο λογίζονταν ως 1,5 λόγω της επικινδυνότητας της δουλειάς. Η άλλη μισή αλήθεια είναι ότι, λόγω αυτού του καθεστώτος, συνταξιοδοτήθηκε, νομότυπα, σε μικρή ηλικία. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή, να επαναστατήσει και να απεμπολήσει αυτό το κεκτημένο δικαίωμα!!!!! Επίσης, να σας ενημερώσω ότι αποτελεί "μήλο της έριδος" για πολλούς συνδυασμούς, ο οποίος θα καθορίσει και το εκλογικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη με όποιον αποφασίσει να συμπορευτεί. Για όλα τα ανωτέρω ένιωθα την ηθική υποχρέωση να τα δημοσιοποιήσω για την αποκατάσταση της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 17 Μαρτίου 2014, 6.52, αν είχε επιλογή θα σου έβαζα 1000 like. Έγραψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ως πότε βρε ξηρομερίτες θα έχετε παραπίδες και δεν βλέπετε ότι ο κ Γαλούνης ότι έδωσε έδωσε στο Δήμο Αλυζίας με θετικά και αρνητικά , μετά η κ Κουμανδράκη την είδαμε και αυτή ως σιδερά κυρία στο Δήμο Αστακού και Ξηρομέρου μετά. ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ να δούμε και τον κ Γεωργαλή ή τον κ Βότση.Το προγραμμα που έχουν είναι θετικό ας το δούμε με μάτι διαφορετικό και μην μπλέκετε τα πολιτικά με τα δημοτικά.Ψηφίστε νέους άφθαρτους και ανθρώπους που βάζουν πλάτη στα προβληματα του Δήμου.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία Μ.Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Άλλα λέει η θεία μου άλλα ακούν τ΄αυτιά μου αγαπητέ 9.10μ.μ που τόσο εύκολα δίνεις χαρακτηρισμούς (μισογύνης )και τόσο εύκολα ήδη βγάζεις και αποτελέσματα. Και για να γίνω πιο σαφής , μπάς και το καταλάβεις τι εννοώ , θα σου αναφέρω το εξής : Θα δέχονταν ο ελληνικός λαός απ΄τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά να βάλει π.χ υπουργό του την γυναίκα του κ. Γεωργία Κρητικού ή υποψήφια για δήμαρχος Καλαμάτας ή στην ακραία αρχηγό της Ν.Δ; Αυτό κρίνουν κάποιοι συντοπίτες μας εδω μέσα στα μπλόκ και τίποτα παραπάνω. Εκτός και πιστεύετε κ. 9.10μ.μ οτι η κ. Κουμανδράκη άν δεν ήταν σύζυγος του καθ΄όλα έντιμου συμπατριώτη και δημάρχου μας κ. Π.Σαμαρά θα μπορούσε να κατεβει ως υποψηφία στο Ξηρόμερο ; Πάντως η "πιάτσα" αυτά τα σχολιάζει έντονα και πολύ μάλιστα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ας ελπισουμε οτι το Ξηρομερο δεν θα ειναι παλι το προβατο που θα στειλουν στη σφαγη οπως κανουν τοσα χρονια. κυριε ρηγαλο τουλαχιστον αυτο που στρειριζετε μην το δειχνετε τοσο εντονα ξυπναει και ο λαος καποια στιγμη. α και που ειστε κυριε ρηγαλο μπεεεε μπεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. θυμηθηκε καθενας να ρθει στο χωριο να το σωσει. δεν πεσαμε να τον φαμε επειδη εγραψε με ονομα την αποψη του αλλα επειδη λεει γενικοτητες ασαφειες και επι της ουσιας μας διαφημιζει τον υποψήφιο δημαρχο στου οποιου το συνδιασμο θα κατεβει.

    Ναι αφθαρτε κυριε Ρηγαλο, ηρθατε να κανετε τον τοπο μας καλυτερο με τον συνδιασμο του Γαλουνη.
    Για πειτε μας για την Ολυμπιακη και τα λεφτα που φαγατε απο κει
    πειτε μας για τα συγγενικα σας προσωπα που θελετε να μονιμοποιησετε στον Αστακο
    Γραψτε μας κ αυτα και αφηστε τις ευγενειες, τις καινοτομιες, τον ανθρωποκεντρικο χαρακτηρα των στοχων σας και τα "θα" για κει που σας παιρνουν.
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το μόνο ευκολο είναι να σπιλώνουμε κάποιον να του ρίχνουμε λάσπη χωρις αποδείξης και δεδικασμένο. Αφου λέτε για την Αλυζία τα νερά και αυτά τι έκανε η κυρία Κουμανδράκη και ο κύριος Λύτρας και οι υπόλοποι δημοτικού σύμβουλοι ενα μεγάλο τίποτα απλά τώρα πορεύονται όλοι μαζί Λύτρας και η παρέα του μαζί με την Κουμανδράκη - Σαμαρά για να κάνουν τα ίδια ενα μεγάλο μηδενικό. Δες τε το έργο του Γαλούνη στην Αλυζία και μετά τα κουβαντιάζουμε. Η μόνη λύση ειναι Γαλούνης Δήμαρχος αν δούμε με τους μέχρι τώρα Συνδυασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το ιντερνετ και το facebook σημερα βγαζουν δημαρχουκους.Αστακος προικισμενος τοπος με λιμανι που αλλη παρακαλανε να εχουν και το μονο που βλεπεις ειναι βρωμια απαξιωση που ακομα και οι επαγγελματιες του τοπικου τουρισμο το βλεπουν χωρις να τους ενδιαφερει να βελτιωθουν.Τα αξιωματα θελουν επιδεξιους κ.. κυβερνητες θελω να πω και αυτο μαλλον υστερουν οι υποψηφιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. καθεστε και ασχολειστε με τα πολιτικα και που ασχολειστε τι καταλαβαινεται τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο