Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Γιώργος Παπαναστασίου: σε Ποταμούλα, Αμπέλια, και Αγ.Βλάσιο.

 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου και επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης «NEA AΡΧΗ-τόπος να ζεις», το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 περιόδευσε  σε  Ποταμούλα, Αμπέλια, και Αγ.Βλάσιο.

Ο κ.Παπαναστασίου  μαζί με τους συνεργάτες του δέχθηκε θερμής υποδοχής από τους δημότες με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα των χωριών τους , ενώ εστίασε ιδιαίτερα στην αναφορά και επεξήγηση της βασικής του αρχής για την διοικητική αποκέντρωση και την μεταφορά πόρων και αρμοδιοτήτων στις τοπικές κοινότητες. Όπως τόνισε, βασική του προτεραιότητα είναι να  ξαναζωντανέψει τα χωριά και να  οδηγήσει σε σημαντική βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των δημοτών.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου παραβρέθηκε επίσης στην τελετή εγκαινίων της νέας πλατείας  του Αγίου Βλασίου όπου τιμήθηκε και ο Ιωάννης Τσαλάκος, ο οποίος δώρισε το οικόπεδο . Ο υποψήφιος δήμαρχος υπογράμμισε τέλος πως θα συμβάλλει τα μέγιστα ώστε η περιοχή  να αναπτυχθεί τουριστικά του και παράλληλα  να δρομολογηθούν λύσεις για τα χρόνια προβλήματα που υπάρχουν και αφορούν : το οδικό δίκτυο,  προβλήματα ύδρευσης αλλά και άρδευσης  καθώς και της ελλιπής αστυνόμευσης .

 
Με εκτίμηση
Γιώργος Παπαναστασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο