Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Κοινή κάθοδος Παναγιώτη Τζαχρήστα και Ηλία Γεωργαλή στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

      Κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Μαίου συμφώνησαν ο Παναγιώτης Τζαχρήστας, δημοτικός σύμβουλος δήμου Ξηρομέρου, πρώην δήμαρχος Φυτειών και ο Ηλίας Γεωργαλής, επικεφαλής της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών», υποψήφιος δήμαρχος δήμου Ξηρομέρου.  
Αναλυτικά: 

Κοινή δήλωση Παναγιώτη Τζαχρήστα, δημοτικού συμβούλου δήμου Ξηρομέρου, πρώην δημάρχου Φυτειών  και Ηλία Γεωργαλή, επικεφαλής της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών», υποψηφίου δημάρχου δήμου Ξηρομέρου

      Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, που διεξάγονται σε τοπίο γενικής κρίσης της χώρας, διακυβεύεται το ίδιο το μέλλον της αυτοδιοίκησης ως θεσμού. Ειδικά στο Δήμο μας, ένα ευρύ πλέγμα συμφερόντων διαγκωνίζεται να εκφραστεί πολιτικά και αυτοδιοικητικά. Ένα πλέγμα συμφερόντων και πολιτικών παραγόντων που, επί δεκαετίες, καταδίκασαν το Ξηρόμερο στην ερήμωση, την υπανάπτυξη και τη θεσμική απαξίωση. Απέναντί τους είναι η κοινωνία που θέλει να εκφραστεί  μέσα από ένα ευρύ αυτοδιοικητικό μέτωπο. Ένα μέτωπο ριζικής ανατροπής των πραγμάτων. 
    Η κοινωνία ζητά μια νέα σύνθεση προσώπων και προτάσεων, με ένα σαφές, υλοποιήσιμο και ριζοσπαστικό πρόγραμμα που θα οδηγήσει το Δήμο στην ανάπτυξη και θα υπηρετήσει τη διαφάνεια.......

 
     Υπηρετώντας αυτές τις αρχές  συναντιόμαστε  στην «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» και  δημιουργούμε μια νέα δυναμική για την αυτοδιοίκηση στον τόπο μας. 
       Όλοι μαζί, με προσήλωση στις θέσεις και τις αρχές μας, συνεχίζουμε τη μάχη για τη νίκη που θα γυρίσει σελίδα στην ιστορία του τόπου.

Ηλίας Γεωργαλής
Παναγιώτης Τζαχρήστας

24 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ.ΓΟΥΣΤΑΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΖΑΧΡΗΣΤΑ.ΕΧΕΙ[ΚΑΡΥΔΙΑ]Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙΙΙΙΙ ΦΙΛΕ 9:17. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ Η ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΠΤΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΩΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστέψτε στο ΝΕΟ σχήμα, οι πολίτες τώρα περισσότερο από ποτέ θέλουν τέτοιες συνεργασίες, οι τελευταίες εκλογές αυτό έδειξαν, ότι το κατεστημένο και η λαμογιά μπορούν να σπάσουν μόνο μέσα από τέτοιες ευρύτερες συνεργασίες. Πάρτε ότι μπορείτε από τους άλλους και ψηφίστε με μόνο γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας, το μέλλον των παιδιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΕΟ ΓΚΆΛΟΠ ΝΤΙΝΑ 19% ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ 18% ΓΑΛΟΥΝΗΣ 12% ΒΌΤΣΗΣ 7% ΚΑΝΈΝΑΣ 27% ΔΕΝ ΈΧΩ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ ΑΚΌΜΑ 17%
    ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ. ΤΟ ΓΚΆΛΟΠ ΈΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΙΑ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΖΑΧΡΗΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.,ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ Κ ΕΣΠΕΙΡΕ ΔΙΧΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΙΚΟΥ ΜΠΛΟΓΚ..ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΑΠΑΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ.ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΌΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο δεύτερο γύρο θα είναι Ντίνα και Γεωργαλής. Ο Γαλούνης τρίτος είναι και εκεί θα μείνει.
    Προβλέπω ότι τώρα που αυτοί που έχουν πάει μαζί του θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα εξουσίας θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια για άλλες πολιτείες.
    Φθαρμένο πρόσωπο με πολλές αντιπάθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΧΙΙΙΙ ΦΙΛΕ 10:05.Συμφωνίες με συμφωνίες έχουν διαφορά. Άλλο οι οικονομικές, συμφεροντολογικές,ρουσφετολογικές και άλλο οι προγραμματικές συμφωνίες. Και ο Γεωργαλής και ο Τζαχρήστας έχουν αποδείξει, το ξέρουμε όλοι πως δεν ανήκουν στη συνομοταξία της συναλλαγής και του προσωπικού συμφέροντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανα δυο γαλουνιακοι προπαγανδιστες δω μεσα τσουχτηκαν,δν επιασε η επιθεση προπαγανδας που τους διδαξε ο μεγας αρχηγος τους,τα ορια γραφικοτητας θα ξεπεραστουν απο τη παραταξη του βαθυ πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ,ΜΑ ΗΛΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ,ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΣ,ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ 50ΑΡΗΔΕΣ.ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά, το πρόβλημα είναι να μην εκλεγεί η Ντίνα , με κάθε τρόπο. Αλλά, τόσο μίσος, τόσο πάθος, ποιός και πως θα το διαχειριστεί την επομενη μέρα; Τα προγράμματα δεν μετράνε καθόλου ; Η προσφορά; Ψιλά γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ. ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ. ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Δ.Ι. ΒΛΑΧΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΕΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ,ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ. ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι καιροί άλλαξαν,τα μυαλά άλλαξαν, κι αυτή η αλλαγή θα φανεί και στην κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλοι και φίλες, θέλω να μου κάνετε μια χάρη. Μόλις βγούν τα ψηφοδέλτια, πάρτε τα όλα στα χέρια σας και αφού διαλέξετε εκείνον που σας εκφράζει ως ΔΗΜΑΡΧΟΣ ριξτε μια ματιά και στους συμβούλους του, να ξέρετε ότι αυτοί ψηφίζουν, όχι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Αν σας εκφράζουν και αυτοί τότε ψηφίστε με κλειστά μάτια, αν όμως όχι τότε ψάξτε και συζητήστε με κάποιον δικό σας άνθρωπο ποιός απο όλους θα κοίταζε τον τόπο του καλύτερα. Αυτοί που δεν ζουν εδώ και άρα δεν τους ενδιαφέρουν και τα προβλήματα μας οι αυτοί που έχουν επενδύσεις στον τόπο μας και τα παιδιά τους πηγαίνουν σχολείο στα σχολεία του Δήμου μας. Προς θεού μην υποθηκεύσετε το μέλλον των παιδιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επιτέλους!Ήρθε η ώρα για αλλαγή στον τόπο!!Καλή Επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ελπιδοφόρο μήνυμα για ένα τόπο που χρειάζεται αλλαγές. Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε Δ.Ι. ΒΛΑΧΑΚΗ
    Ήθελε αρετή και τόλμη όταν εσύ και ο κύριος Τζαχρήστας πηγαίνατε με τον Λύτρα.
    Ο Τζαχρήστας δεν πήγε από αρετή και τόλμη με τον Γεωργαλή , αλλά από σκοπιμότητα και υστεροβουλία .
    Πήγε όχι γιατί έβαλε το συμφέρον του τόπου μας πάνω από τις δικές του φιλοδοξίες , αλλά από υστεροβουλία για καεί τώρα ο ΜαύροΗλίας και την άλλη τετραετία να γίνει εκείνος Δήμαρχος.
    Κούνια που σας κούναγε και σένα και τον Τζαχρήστα.
    Ήθελε αρετή και τόλμη Κύριε Δ.Ι. ΒΛΑΧΑΚΗ , όταν για δύο τετραετίες πήγαινες υποψήφιος με τον Λιβάνη, όταν μετά πήγαινες με τον Σταικο και μετά με τον Λύτρα.
    Ήθελε αρετή και τόλμη όταν σε διόριζαν επί Χούντας στον ΟΤΕ.
    Ήθελε αρετή και τόλμη όταν, ισοψηφήσατε στις εκλογές στην Μπαμπίνη με τον μακαρίτη τον Παλιούρα και με στημένη κλήρωση, που γνωρίζει όλη η κοινωνία της Μπαμίνης εκλέχτηκες Πρόεδρος της Κοινότητας.
    Το μόνο που έκανες βεβήλωσες τον ποιητή με τερατόμορφες παραβολές.
    Σου εύχομαι καλή συμπόρευση και με τους συντρόφους Τ.Κατσιπάνο , Λ. Μάτζαρη ,Γ.Πουρνάρα , Π.Χολή κλπ.
    ΕΝΑΣ ΜΠΑΜΠΙΝΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΦΙΛΕ 8.42 ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ????Τ.Κατσιπάνο , Λ. Μάτζαρη ,Γ.Πουρνάρα , Π.Χολή....ΓΤ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΥΜΕ ΜΑΥΤΟΥΣ??ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΜΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ??ΜΕ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΙΑ?Η ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΑΡΙΕΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΕΣ?ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΟΜΩΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ,ΜΕ ΑΠΗΧΗΣΗ ΛΟΓΟ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΓΑΠΗΤΕ 0842, ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. ΟΙ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ. ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ , ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ. ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ << ΕΝΑΣ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ>>. ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΟΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ. ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.
    ΔΗΜ. Ι. ΒΛΑΧΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οχι παλι Ντινα ρε παιδια πριν ενα χρονο ακριβως πηρε ομοφωνη αποφαση το δημοτικο συμβουλιο να δοθουν χρηματα μεσα στο περασμενο καλοκαιρι για να αποκατασταθει η στεγη του Γυμνασιου γιατι εμπαζε νερα .αποτελεσμα και το φετινο Χειμωνα τα παιδια εκαναν μαθημα σε βρεγμενα θρανια . Αυτο θέλετε για τα παιδιά μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο