Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Στην Βόνιτσα έκλεισε η τριήμερη περιοδεία της Έλενας Κουντουρά στην Αιτωλοακαρνανία

     Με επίσκεψη σε Αμφιλοχία και Βόνιτσα έκλεισε την τριήμερη περιοδεία της στην Αιτωλοακαρνανία, η βουλευτής Ά Αθήνας και Τομεάρχης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Έλενα Κουντουρά.
   Συνοδεία των πολιτευτών του κινήματος, Κώστα Ντούπη και Παναγιώτη Μιχαλάτου, έτυχε ιδιαιτέρως θερμής υποδοχής, ενώ ο κόσμος της ζήτησε να συνεχίσει με την ίδια ένταση τον αγώνα για να απαλλαγούμε το συντομότερο δυνατό, από την συγκυβέρνηση της φτώχειας και τα μνημόνια της υποτέλειας.
     Στη Βόνιτσα μάλιστα, που έτυχε την ίδια στιγμή να λαμβάνει χώρα συνάντηση της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία του Προέδρου της, κυρίου Σύρρου, του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κυρίου Καστανιώτη και του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας, κυρίου Βασιλάκου, στα πλαίσια μιας ζωηρής αντιπαράθεσης, τους ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αφού στηρίζεται την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, που οδηγεί στην εξαθλίωση τους Έλληνες, τουλάχιστον μπείτε στον κόπο να της κάνετε και λίγη κριτική...........



    Η Έλενα Κουντουρά, με το κλείσιμο της περιοδείας της δήλωσε ότι, η Αιτωλοακαρνανία είναι ένας ευλογημένος τόπος από τη φύση, που δυστυχώς αφέθηκε στην εγκατάλειψη. Το τραγικό και επικίνδυνο οδικό δίκτυο είναι η μεγαλύτερη απόδειξη προς τούτο, ενώ οι αποτυχημένες συνταγές των μνημονίων, έχουν πλήξει καίρια τις όποιες υποδομές υπήρχαν, όπως για παράδειγμα στην υγεία & στην παιδεία.


     Τέλος, δεσμεύθηκε να μεταφέρει τα προβλήματα που της τέθηκαν επιτακτικά από τους πολίτες κατά τις συναντήσεις όλο αυτό το τριήμερο και σημείωσε πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα δίκαια αιτήματα των κατοίκων της Αιτωλοακαρνανίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο