Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Με επιτυχία η θεατρική Παράσταση του Λυκείου Βόνιτσας στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου




          Η θεατρική ομάδα του ΓΕΛ Βόνιτσας παρουσίασε χθες, Κυριακή 23 Μαρτίου 2014, το βράδυ, στα πλαίσια του 5oυ μαθητικού φεστιβάλ Αγρινίου, με επιτυχία την παράσταση «Παραμύθι χωρίς όνομα» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου.
   
 Την παράσταση παρακολούθησαν, καθηγητές, γονείς, μαθητές του Λυκείου αλλά και άλλος κόσμος. Τα παιδιά της θεατρικής ομάδας, με τη σωστή απόδοση των ρόλων τους, έδωσαν τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να περάσουν μια υπέροχη βραδιά.......

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ.....



   Όταν τελείωσε η παράσταση, έγιναν ερωτήσεις στους μαθητές για τις πρόβες και για τον χρόνο ετοιμασίας.
      Οι διοργανωτές έμειναν έκπληκτοι όταν οι μαθητές τους ενημέρωσαν ότι η ετοιμασία κράτησε περίπου ένα μήνα και ότι οι πρόβες γίνονταν στο προαύλιο του σχολείου, επειδή οι αίθουσες (τα κοντέινερ) δεν βοηθούσαν ώστε να υπάρχει ο χώρος της αυλαίας.
      Από τους κριτές επισημάνθηκε ότι αυτό το θεατρικό έργο χρειάζονταν το μεγαλύτερο πλήθος ηθοποιών, από τις θεατρικές παραστάσεις που έχουν παιχθεί και επαίνεσαν τους μαθητές για την θέληση που είχαν και την προσπάθεια που κατέβαλαν.
      Όλοι έκλεισαν με την ευχή να ξαναβρεθούν εκεί του χρόνου με μια άλλη παράσταση.
       Οι καθηγήτριες του Λυκείου Βόνιτσας, που είχαν την διασκευή και την σκηνοθεσία της θεατρικής παράστασης, Κα Κακκαβά Σωτηρία και Μοσχίδου Κωνσταντίνα, δέχθηκαν τα συγχαρητήρια από την κριτική επιτροπή και από την διευθύντρια του Λυκείου Βόνιτσας, Κα Καλλιρόη Παλούκη.
      Εκτός από τους μαθητές- ηθοποιούς, μια ομάδα από 20 μαθητές επιμελήθηκαν τα σκηνικά, τα ενδύματα και τα καλλιτεχνικά.

     Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΓΕΛ Βόνιτσας για την επιτυχημένη παράστασή τους!!!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο