Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Όμορφη και ξεχωριστή η Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Γυναικών Ακτίου Βόνιτσας



       Μέσα σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ Σαββάτου, η Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Γυναικών Ακτίου Βόνιτσας με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, την οποία τίμησαν γυναίκες όλων των  ηλικιών από τη Βόνιτσα. 
    Η βραδιά κύλησε στο Sozos Inn Hotel, με πολύ κέφι και χορό με τους ήχους της ζωντανής ορχήστρας του Βασίλη Παπαδογιώργου και οι καλεσμένες-οι διασκέδασαν με την καρδιά τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.......

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ....



     Η Πρόεδρος του Συλλόγου Χρυσούλα Μάρη, πλαισιωμένη από τα μέλη του Δ.Σ. Ρένα Μπίτζου, Βούλα Μασούρα, Πέρυ Λαγού και Ιωάννα Χέλμη, ευχαρίστησε όλες και όλους τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα, έδωσε τις καλύτερες ευχές και τόνισε την σημασία της ημέρας για την ηρωίδα εργαζόμενη Γυναίκα, μάνα και γιαγιά.
      Στη συνέχεια η αντιπρόεδρος Ρένα Μπίτζου αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου και προανήγγειλε τη σημερινή ιατρική ημερίδα με θέμα: «Στεφανιαία Νόσος και γυναίκα», που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα Κυριακή 16 Μαρτίου στις 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα των ΚΑΠΗ και γνωστοποίησε την διήμερη εκδρομή, το Σαββατοκύριακο στις 29 και 30 Μαρτίου 2014, στο Βόλο και στα χωριά του Πηλίου. 
      Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλες και όλους που τους τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τους δωροθέτες που στήριξαν την εκδήλωση με τα δώρα τους.
Και του χρόνου!

Ευχαριστούμε την ΝΤΙΝΑ για τις φωτογραφίες:





















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο