Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Metropolit​an Opera το Σάββατο 1 Μαρτίου στις 7 μμ στο Πολιτιστικ​ό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Με τον «Πρίγκιπα Ιγκόρ» συνεχίζεται το βραβευμένο πρόγραμμα της Μet από το Δήμο Πρέβεζας, το Δημοτικό Ωδείο "Σπύρος Δήμας" και τη Metropolitan Opera το Σάββατο 1 Μαρτίου στις 7 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.....
To κλασικό Ρωσικό έπος του Borodin, που φημίζεται για τους Πολοβτσιανούς χορούς του, έρχεται στη Met για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 100 χρόνια. Η νέα παραγωγή του Dmitri Tcherniakov είναι ένα ψυχολογικό ταξίδι μέσα στο μυαλό του ήρωα, με την ίδρυση του ρωσικού έθνους ως σκηνικό. Ο μπάσος – βαρύτονος Ildar Abdrazakov παίρνει το ρόλο του τίτλου, με τον Gianandrea Noseda να διευθύνει.
"Μια αποκαλυπτική παραγωγή ...η σκηνοθεσία είναι ονειρική, τραγικά ανθρώπινη και άκρως θεατρική. Το εντυπωσιακό καστ, με πολλούς ρώσους τραγουδιστές, έχει ως επικεφαλής τον συναρπαστικό μπάσο Ildar Abdrazakov. Ο κ. Noseda μεταφέρει το ρωσικό χαρακτήρα της μουσικής, ενώ διευθύνει με σαφήνεια και ακρίβεια. Η χορωδία της ΜΕΤ έχει μια από τις καλύτερες στιγμές της." New York Times.
Διάρκεια: 4 ώρες περίπου
Η παράσταση μεταδίδεται σε απευθείας σύνδεση, μέσω δορυφόρου. Οι ζωντανές προβολές από τη ΜΕΤ πραγματοποιούνται για 5η χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης, ενώ οι παραστάσεις, συνοδεύονται από υπότιτλους στα ελληνικά. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ (και 5 ευρώ για μαθητές και φοιτητές).
Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 2682025320 και στο odioprev@otenet.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο