Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Έφυγε από κοντά μας ο Κώστας Τσαπαρέλης από την Μαχαιρά

        Ο συμπατριώτης μας από την Μαχαιρά Ξηρομέρου ο Κώστας Τσαπαρέλης, έφυγε από κοντά μας για το ταξίδι που δεν έχει γυρισμό σε ηλικία 75 ετών. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε λύπη στο χωριό του και σε όλο το Ξηρόμερο.
      Έφυγε από κοντά μας ένας στυλοβάτης του πολιτισμού και άφησε πίσω του το Ξηρόμερο φτωχότερο, αφού είναι ανεκτίμητη η προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας.
      Τον αγάπησαν όλοι, όσοι τον γνώρισαν. Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια. Ήταν αγωνιστής της ζωής, παλληκάρι  και διακρίθηκε σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες  για την πρόοδο και ανάπτυξη του χωριού του και της περιοχής μας.........

   
       Ο Κώστας ήταν διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες και  διετέλεσε για πολλά χρόνια ενεργό στέλεχος του Πολιτιστικού κινήματος του Νομού μας.
     Υπήρξε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) την οποία υπηρέτησε και από πολλές θέσεις, ήταν δραστήριο μέλος του Συλλόγου Φίλων της Βελανιδιάς και ήταν Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Μαχαιριωτών στον οποίο υπήρξε για πολλά χρόνια Πρόεδρος.

      Έφυγε αφήνοντας πίσω τη σύζυγο του και τις 3 κόρες του, τις οποίες συλλυπούμαστε θερμά.
   Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή, στον πολιούχο της Μαχαιράς, τον Άγιο Γεώργιο στις 3:00 μμ το μεσημέρι.  

Αγαπημένε μας Κώστα καλό ταξίδι.
     Το χώμα της γενέθλιας γης που θα σε σκεπάσει να είναι ελαφρύ. Το χώμα της Μαχαιράς που τόσο αγαπούσες, τόσο ενδιαφερόσουν και που πάντα γύριζες, σαν ιερό προσκύνημα.


Αιωνία σου η μνήμη….

1 σχόλιο:

  1. Η ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΟΥ(ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΛΙΓΟΙ) ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΣΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο