Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ κοντά στους κατοίκους της Κεφαλονιάς

 
Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της, σε όλες τις δοκιμαζόμενες λαϊκές οικογένειες στην Κεφαλονιά και καλεί το λαό της περιοχής να συνδράμει από το υστέρημά του για να βοηθήσει τους πληγέντες από το σεισμό ώστε να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, το λαό της Κεφαλονιάς με την προσφορά και συγκέντρωση τροφίμων (που δεν χρειάζονται ψυγείο) και ειδών πρώτης ανάγκης.
 
Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΝΕΡΟΥ, ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ Α ΑΝΑΓΚΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΟΤΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ, ΑΠΟ ΤΙΣ 8 π. μ. ΕΩΣ  ΤΙΣ 1 TΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
 
Να δηλώσουμε έτσι την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στο γειτονικό μας νησί και την εργατική του τάξη που έχει πληγεί από το σεισμό, αλλά και από την εγκληματική αδιαφορία της συγκυβέρνησης σήμερα, αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων, που αντιμετωπίζουν την ανθρώπινη ζωή ως κόστος και κατ’ επέκταση δεν μεριμνούν για την αντισεισμική θωράκιση της χώρας.
Να δυναμώσει ο αγώνας για τη λύση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο λαός της Κεφαλονιάς με την απαίτηση από την κυβέρνηση να πάρει άμεσα, ουσιαστικά μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο