Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Εφαρμογή του αντικαπνιστικού & αντιδράσεις

Την αντίδρασή της για την απαγόρευση του καπνίσματος εξέφρασε η Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Αγρινίου, με κλείσιμο των Καταστημάτων του Κλάδου για μια ημέρα, την Πέμπτη 06/03/2014, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου......

Στην Γενική Συνέλευση των Μελών της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Αγρινίου, που έγινε την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 στην Αίθουσα του Επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας ψηφίστηκε μεταξύ άλλων το κλείσιμο των Καταστημάτων του Κλάδου για μια ημέρα, την Πέμπτη 06/03/2014 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον Αντικαπνιστικό Νόμο.
Συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία, πορεία προς το Δημαρχείο, επίδοση Ψηφίσματος, στην συνέχεια πορεία προς τα Γραφεία Διεύθυνσης Υγείας & Υγιεινής Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και την επίδοση Ψηφίσματος.
Συνεργασία και συντονισμός με άλλα Σωματεία Συναδέλφων Πανελλαδικά για μια γενικότερη άσκηση πίεσης προς το Υπουργείο, τις Περιφέρειες και τις Διευθύνσεις Υγείας & Υγιεινής για την απόσυρση του Νόμου και την δυνατότητα επιλογής σε Καταστήματα για Καπνίζοντες ή Μή Καπνίζοντες.

1 σχόλιο:

  1. στο παραπανω αρθρο (Στη Βουλή η καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο ) , και εδω το προβλημα με το τσιγαρο ....ο ενας κυνδηνος αορατος με καρκινογενεσεις και τα λοιπα .... το τσιγαρο τουλαχιστον μπορει καποιος εθελημενα να το αποφυγει . αν πιστεψουμε ομως σε αυτα τα παραμυθια καηκαμε .... ο λογος που γινεται ειναι για μενα να αρχησουν τα προβατα να σηνηθιζουν στις γενικευμενες αποκκοπες . με λιγα λογια υποταγη της ελευθεριας διαμεσου απολαυσεων . σημερα το τσιγαρο , επηδει ετσι το προσταζει ο νομος αυριο αλλα πραγμματα ποιο αναγκαια .. αλλα οταν θα κατανοησουμε τι μας συμβαινει και καταλαβουμε πως περνανε τα παγκοσμηοποιημενα κολπα θα ειναι αργα . .. αργα για ολους και αυτους που ειναι ακομα προσκολημενοι στο success story... ξυπνατε !! δεν ειναι τυχαιο που πειναμε απλα δημηουργουν πεινα για να μην βλαιπουμε ποιο περα . κανεις δεν μιλησε για συστηματα εξαερησμου . κανεις δεν μηλησε για χωρο καπνηστων . απλα επεβαλαν καποιο νομο , οπως ειθελαν αυτοι . τετοιες ηταν οι εντολες .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο