Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Εκπληκτικά τα φετινά άρματα του Μυτικιώτικου καρναβαλιού.



ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!!
Με μεγάλη όρεξη ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα διοργανώνει και φέτος το 7ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι. Ένα θεσμό πλέον του χωριού μας, που κάθε χρονιά εξελίσσεται και γιγαντώνεται.
Επισκεφτήκαμε τον χώρο όπου ετοιμάζονται τα άρματα και πραγματικά μιλάμε για εξαιρετική δουλειά. Η Αγνή Στασινού, ο Ένο Σκονδράνι και οι συνεργάτες τους από τη Πάτρα για άλλη μία χρονιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Φωτογραφίσαμε τα άρματα .....
και σας παρουσιάζουμε λίγες λεπτομέρειες τους, χωρίς να τα φανερώνουμε ολόκληρα, για να μην χαλάσουμε και την έκπληξη που θα νιώσετε όταν τα δείτε να παρελαύνουν την προσεχή Κυριακή στις 12:00 μ.μ.
Καλή διασκέδαση σε όλους και σας περιμένουμε όλους στον Μύτικα στις 12:00 μ.μ. στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, και στις 20:30 μ.μ. το βράδυ στον μώλο του Αγίου Νικολάου, να απολαύσουμε την πανέμορφη στιγμή της καύσης του Βασιλιά Καρνάβαλου!!!!
ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!!




mytikaspress.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΑΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ
    ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΘΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο