Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί ΔΕΝ δημοσιεύουμε τη Φωτο και το όνομα που καταγγέλλει ο κ. Στάϊκος

        Ο πρώην δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του φερόμενου ως συντάκτη κακόβουλων σχολίων σε βάρος του.

ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS επειδή:
-ΠΑΓΙΑ τακτική μας είναι να μην δημοσιοποιούμε αβίαστα φωτογραφίες και ονόματα πόσο μάλλον όταν πρόκειται για «συκοφάντες» και όχι αποδεδειγμένα εγκληματίες…
-ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στην υπεράσπιση του περί δικαίου αισθήματος όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως καταγωγής, ηλικίας, τόπου διαμονής….
-ΠΩΣ να αναλάβουμε την ευθύνη του στίγματος και της διαπόμπευσης, με την δημοσιοποίηση του ονόματος και της φωτογραφίας,  ο οποίος δεν έχει καν δικαστεί;

ΔΕΝ θα το κάναμε ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο...!!!

Επίσης θα επαναλάβουμε στον Κύριο Στάϊκο την άποψη μας για την ανωνυμία στο διαδίκτυο:

Αγαπητέ  Dr Σταϊκο,
Το xiromeronews λειτουργεί με σεβασμό στους αρθρογραφούντες στο blog αλλά και στο αναγνωστικό του κοινό όσον αφορά την έγκυρη ενημέρωσή του. Για τo λόγο αυτό αναρτά όλα τα σχόλια που θεωρεί καλοπροαίρετα, ακόμη και ανώνυμα τα οποία  πολλές φορές θέτουν εύλογα ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων.........



    Είμαστε πεπεισμένοι ότι μέσα από το δημοκρατικό διάλογο αναδεικνύεται η αλήθεια και εάν αυτός εκλείψει, θα είναι αυτό το γεγονός πλήγμα στην ελεύθερη ενημέρωση.
     Εάν επιμείνετε στην πρόθεσή σας, αντί να απαντάτε στα σχόλια (επώνυμα ή ανώνυμα) για την αποκατάσταση της αλήθειας να υποβάλλεται μηνύσεις, (όπως προκύπτει από τα γραφόμενά σας) μας υποχρεώνετε εκ των πραγμάτων, είτε να δημοσιεύουμε τα άρθρα σας με τη σημείωση ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚTΑ ΚΑΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝΤΟΣ, είτε αν θεωρήσουμε κατά περίπτωση ότι η απαίτησή σας αυτή περιορίζει τη δυνατότητα της έκφρασης των αναγνωστών μας  να μην δημοσιεύουμε άρθρα σας.

Με  εκτίμηση

Η Συντακτική Ομάδα του Xiromeronews

4 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να συγχαρω το xiromeronews για την αμεροληψία του και την υπεύθυνη στάση του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στο site
    Αν λείψει η ανωνυμία ειναι σαν να χτυπάει σιωπητηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως το να γράψεις ένα όνομα κάτω απ το σχόλιο, δεν ειναι απόδειξη ότι είσαι αυτός που λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΟ XIROMERONEWS! Η ΑΜΕΡΩΛΗΨΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΟΤΑΝ "ΧΑΪΔΕΥΕΤΕ" ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ;;; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΪΚΟ!! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ "Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ"!!! ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ BLOG!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο