Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΑΚΤΙΟ-ΒΟΝΙΤΣΑ: ΜΑΣΤΙΓΑ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ......

 
      Μια αναγνώστρια, μας έστειλε το επίκαιρο άρθρο για τις «Κωλοτούμπες» των υποψηφίων στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας….

     Στριμωγμένοι στην γωνιά της ανυποληψίας από  τις «Kωλοτούμπες….» των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας είναι οι Δημότες.
     Απορίες δημιουργεί η επιμονή τους να είναι υποψήφιοι, φυσικά σε όποιον συνδυασμό τους το προτείνει αρκεί να καταξιωθούν με κάποιους σταυρούς προτίμησης.........

  • Μήπως αυτό δεν είναι έλλειψη εκτίμησης για το ήθος, για την εντιμότητα η για την συνέπεια κάποιου!
  • Μήπως δεν είναι αμφισβήτηση της αξίας και περιφρόνηση της λογικής μας και της μνήμης μας!
  • Πως είναι δυνατόν τα άτομα αυτά να αντικαταστήσουν την εμπιστοσύνη στην δυσπιστία που δημιούργησαν οι ίδιοι στους πολίτες, αμφισβητώντας τις αξίες και περιφρονώντας τους ψήφους μας .
      Κύριοι «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ» διακατέχεστε από έλλειψη υπόληψης, σεβασμού και εκτίμησης ο εξευτελισμός είναι φανερός στο πρόσωπο σας, δεν κρύβετε με τίποτα, καταντήσατε την τοπική αυτοδιοίκηση άθλια σε ηθική, ψυχική και οικονομική κατάσταση.
     Οι χρόνιοι  ύπουλοι προσωπικοί αυτοσχεδιασμοί σας που με χωρίς κώδικα τιμής (ΜΠΕΣΑ) είχατε μάθει πολύ καλά να κάνετε έπεσαν σε λαβύρινθο.
 Θα ήταν ιεροσυλία να σας χαρακτηρίσουμε «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ» γιατί έχετε ξεπεράσει ακόμα και τον χαρισματικό μας Χατζηαβάτη (τον δουλοπρεπή φίλο του καραγκιόζη που κάνει όλα τα θελήματα του πασά σαν τελάλης ) χωρίς να αποσκοπεί σε θέσεις, τίτλους, συμφωνίες και αξιώματα.

18 σχόλια:

  1. Βολικό να θεωρείς ότι πρέπει να παραμένουν εγκλωβισμένοι στα λάθη τους. Παραγνωρίζεις το δημοκρατικό δικαίωμα της κριτικής των πεπραγμένων των εκάστοτε υποψηφίων και την επιλογή όποιου θεωρούν καταλληλότερου. Φιλτάτη μου, έτσι επιτυγχάνονται οι αλλαγές, έτσι αναδεικνύονται οι προσωπικότητες, έτσι τοποθετούνται στο περιθώριο οσοι αποδείχθηκαν ανίκανοι . Όποιος θέλει , ας παραμείνει για άλλη μια φορά ο κοψοχέρης της δευτέρας. Κι αν σε ενοχλούν αυτοί οι κάποιοι που δεν θέλουν να παραμένουν στο μαντρί αλλά ψάχνονται για το καλλίτερο, ας καταλάβεις ότι αυτά έχει η ζωή και ας τους αναγνωρίσεις το δημοκρατικο δικαίωμα της κριτικής επιλογής.
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάζομαι ότι εννοεί κάποιον υποψήφιο μιας παράταξης, που μέχρι πρότινος ψήφιζε – υποστήριζε σημερινό του αντίπαλο , διαφορετικής ιδεολογίας και παράταξης. Φίδια στο κόρφο τους. Γνωριζόμαστε, όσο κι αν ελπίζετε σε κοντή μνήμη…….
    ΑΝΨΝΥΜΩΣ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. npravo kai pali mpravo stin anagnostria, i kalyteri timoria gia toys kolotoumpes einai na toys apomononei o idios o laos .
    pos na tous empisteuteis oti den tha kanoun ta idia ston syndiasmo pou tha eklegoyn?
    den exoun iero kai osio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ !

    ΟΝΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λέει ο ποιητής ; Για τους σύντροφους ΠΑΣΟΚ που σήμερα είναι ΣΥΡΙΖΑ ; Για τους ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα είναι ΠΑΣΟΚ ; Κάποιοι κουτσομπόληδες των καφενείων , ες αεί κακόπιστοι σχολιαστές θεμάτων για τα οποία αισθάνονται λίγοι για να συμμετέχουν στην ανατροπή τους, ας κοιτάξουν πρώτα στο καθρέφτη . Θα πάθουν τη πλάκα τους μ’ αυτό που θα δουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και λιγα λες συμφωνω απολυτα θα μαθει ο κοσμος του Δημου μας σε λιγο καιρο τους αρχικολοτουμπες (ονομαστικα) που σκοπο εχουν την προσωπικη τους προβολη και οχι του Δημου. Αληθεια ας ρωτησουμε ορισμενους απ΄αυτους τι πιστευουν για το ποιες ειναι πραγματικες δυνατοτητες του Δημου μας και τι μπορει να γινει; Παραδειγμα ποιος ξερει για το νεο ΕΣΠΑ; Ποιος ειναι ενημερος για την Νεα καπ; Τι συμβαινει με τον Αμβρακικο; Τι γινεται με την Οδο αμβρακιας-ακτιου; Θα συμπορευτουμε στην υλοποιηση του καλαθιου της περιφερειας; Θα προσπαθησουμε να αναδειξουμε καποιο τοπικο προϊον μας ως ΠΟΠ η ΠΓΕ; Αμετρητα τα ερωτηματα
    Η πολιτικη του Φως, νερο τηλεφωνο εχει περασει σε αλλη εποχη. Δια θετει κανεις εξωστρεφεια η τουλαχιστον εσωστρεφεια; ή ειναι αγνωστες λεξεις για τους υποψηφιους του Δημοτικου που ζητουν την ψηφο μας;
    Οι κολοτουμπες πηγαν τα χωρια μας πισω καιρος λοιπον να τους τιμωρησουμε με την ψηφο μας. Ψηφιζουμε νεους ανθρωπους, εχεμυθους, με προοπτικη και μερακι για τον τοπο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xilia mprabo gia ayto to arthro. o stoupas den egine antidimarxos me to soldato kai tora paei ekei pou katigorouse ston apostolaki , o apostolakis den egine proedros sti bonitsa kai tora paei me ton apostolaki. xesase ti elege gia ayton stis proigoumenes ekloges. o kounelis opou ton kanoun proedro dimotikou simbouliou, i mpoupouli alli ayti. bre ante spitia sas pou nomizete oti mas koroideyete . an eixate ligo sebasmo sto eayto sas th pigenate spiti sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ορθά τα λες. Επειδή εκτιμήσαμε το ΗΘΟΣ, την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, τη ΣΥΝΕΠΕΙΑ, την ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ που χαρακτηρίζει έναν άνδρα, την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ , τα ψέματα κάποιου , που ανασύρθηκε από την αφάνεια και το παίζει σήμερα σωτήρας. Τόσο φανερά ανίκανος, τόσο απελπιστικά ψεύτης, τόσο φοβισμένος που δεν σεβάστηκε τίποτε αρκεί να παραμείνει στην επιφάνεια. Κισσός, που μόλις έχασε τα στηρίγματά του , σωριάστηκε ψοφοδεής και τώρα λασπολογεί. Άλλο ένα χαρακτηριστικό του. Εμείς τον μάθαμε. ΕΣΕΙΣ ;
    ΕΝΕΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ , ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΗ ΤΣΑΛΑΚΩΘΕΙΤΕ - ΛΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠ ΤΗ ΛΑΣΠΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επικαιρο οσο ποτε. Εκει που μεχρι προτινος εφτυναν ...τωρα γλυφουν. Ανθρωπακια χωρις τσιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανωνυμος εκ πεποιθησεως-Ενεργος-Ελευθερος κ πρασινα αλογα,νοσταλγοι του αποτυχημενου καθεστωτος 2002-2010,μας χορτασατε φτανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εγώ είμαι ετεροδημότης,στις εθνικές θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ,όχι γιατί λατρεύω Τσίπρα αλλά μόνο και μόνο για να φύγουν αυτά τα νούμερα που μας κυβερνούν!Μόλις έμαθα τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ και γνωρίζοντας και τους υπόλοιπους σκέφτηκα,έρμη Βονιτσούλα ποτέ δε θα πας "μπροστά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τ’ αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι. Οι βλάχοι γίναν δήμαρχοι κι οι γύφτοι καπετάνιοι.

    Ελληνική παροιμία

    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ..... ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άς αφήσουμε το λαό να αποφασίσει και ας χρησιμοποιήσουμε τη λάσπη εκεί πουυ πρέπει. ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙς ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΤΟΥ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΟΣΗ ΧΟΛΗ ΚΙ ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ. Τότε θα σας δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. προ σεισμοί θεωρούνται τα Ρίχτερ από τις κωλοτούμπες των Θ.Στούπα ,Γ.Κουνέλη,Π.Αποστολάκη μπροστά στην πρόβλεψη για επικείμενη κωλοτούμπα του Ν.Βαρβάτου.
    Θύμιο ΠΡΟΣΕΧΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!ΙΣΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ! Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ! ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΩΛΟΝΤΟΥΜΠΕΣ,ΑΣ ΤΗΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΩΛΟΝΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ! Ο ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ,ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ ΚΑΙ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ,ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ!ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ,ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΥΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ,ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ!Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΕΒΑΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΟΣ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ Η' ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ? ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΩΛΟΝΤΟΥΜΠΕΣ,ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ!ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ένας είναι ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας όλων των εποχών. Ένας αυτοαποκαλουμενος π. Πρόεδρος και καλά, κάποιου συλλόγου. Αλλά η κοινωνία του έδειξε και του δείχνει καθημερινά την θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο