Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Ακτίου-Βόνιτσας για τις επιθέσεις στον Νίκο Λιάπη

Ανακοίνωση 
οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ
του  Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

        Τις τελευταίες μέρες ο  χώρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας που υποστηρίζει ο Σύριζα, άρχισε να δέχεται επιθέσεις από δυνάμεις θεωρητικά φίλιες και μάλιστα επαναστατικές και συνεπείς, όπως καθημερινά δηλώνουν. 
    Δυνάμεις  που αναπαράγουν, τροφοδοτούν και αναμασούν το αισχρό ψέμα της διαπλοκής και ταυτίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ  και το ΠΑΣΟΚ, προεξοφλώντας και περιμένοντας την παράδοση του ΣΥΡΙΖΑ στο σύστημα.
     Καταλαβαίνουμε τους λόγους αυτής της επίθεσης και της ‘’ανακάλυψης’’ του αντιπάλου, και παρ’ ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, λυπούμαστε. 
   Όμως, για άλλη μια φορά κάνουν λάθος. Φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στατικό και μονολιθικό κόμμα και η διαφορετική άποψη δεν ποινικοποιείται και δεν εξοβελίζεται στο πυρ το εξώτερο............



     Θύματα της εμπάθειας τους προς τον  ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπουν τον πραγματικό αντίπαλο που αναπαράγει τις κραυγές τους και διαδίδει τα προϊόντα της δικής τους μονταζιέρας.
      Όχι μόνο δεν τους ενδιαφέρει η ενότητα της Αριστεράς, αλλά αδιαφορούν πλήρως αν αύριο θα έχουμε και πάλι μνημονιακές  και υποταγμένες κυβερνήσεις.
       Αδιαφορούν (αν πιστέψουμε την κα Κανέλλη) για το ποιος θα πρέπει να υπερψηφιστεί σε περίπτωση που οι αντίπαλοι στο β’ γύρο των αυτοδιοίκητικών εκλογών είναι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής.

        Όμως εμείς δηλώνουμε ότι  και τώρα και την ώρα της κάλπης αντίπαλο  θα έχουμε όλους αυτούς που έφεραν τη χώρα στην καταστροφή, όλους αυτούς που έκαναν το Δήμο μας να βολοδέρνει μεταξύ ‘’φθοράς και αφθαρσίας ’’
       Για αυτό καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας, να δώσουν τέλος στα τοπικά συστήματα δικομματικής συμπεριφοράς, να αποδοκιμάσουν τις πολιτικές που μετατρέπουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε ‘’διοίκηση’’ και ιμάντα μεταβίβασης της όποιας κυβερνητικής εντολής και να στείλουν στα αζήτητα της ιστορίας όλους εκείνους τους υποψηφίους του παλιού σάπιου  κατεστημένου που δεν διδάχτηκαν τίποτα από το γκρίζο πολιτικό παρελθόν τους και νομίζουν ότι οι πολίτες έπαθαν αμνησία.
      Καλούμε τέλος τους πολίτες να δώσουν εμπιστοσύνη σε εκείνους που δεν κάμπτονται  και στέκονται στο πλευρό όσων έχουν πραγματική ανάγκη. Στο πλευρό του κάθε πολίτη  που θέλει να ζει σε ανθρώπινο περιβάλλον, σε ανθρώπινη χώρα.


Βόνιτσα 24/02/2014

7 σχόλια:

  1. Αγαπητοι φιλοι και φιλες στον Συριζα απλα ξεφτιλιζεστε σε αυτη την εκλογικη μαχη..Αν νομιζετε οτι με τους πρωην πασοκτζιδες που εχουν εισελει στον Συριζα και απο το 3% φτασατε στο 20% οτι μπορειτε να ειστε νικητες σε ολους γενικα τους δημους ειστε απλα γελασμενοι...Καληνυχτες και ονειρα Δημαρχιακα σε εσας που τα πιστευετε...Γιατι μονο ονειρα ειναι...Τις καληνυχτες μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΡΙΖΑ - Μ.Κ.Ο - ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλές οι διαφορετικές απόψεις, αλλά πρέπει να καταλήξουμε κάπου για να αρχίσει να δουλεύει η μηχανή. Διαφορετικά θα μείνουμε με εκθέσεις απόψεων αλλά καμμία δράση και θα ικανοποιούμε αποσπασματικά κάθε πικραμένο. Και γιατί ανώνυμα, παρακαλώ; Δεν έχει τον "αλέξη" της η Βόνιτσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασφαλώς και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μονολιθικό κόμμα. Το έχει αποδείξει και εδώ στην περιοχή. Τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια στο χώρο της τοπικής διοίκησης τσαλαβουτούσε πότε στο ΠΑΣΟΚ και πότε στη ΝΔ. Στα κόμματα της διαπλοκής όπως τονίζει!!Μια ακόμη μεγαλύτερη απόδειξη είναι ότι στις τελευταίες εκλογές ο επικεφαλής σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν υποψήφιος με τον "αντάρτη" του ΠΑΣΟΚ αφού προηγουμένως ο "αντάρτης" είχε πάρει μέρος σε όλες τις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσεις των συνιστωσων αφηστε την Ν.Δ και το ΠΑσοκ και κοιταξτε τον Μωραιτή που εκανε την κατεγγελια μεσω Κανελης. Προφανως βλεπει οτι μαλλον δεν εκλεγεται για πρωτη φορα στο Δημο….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο κ.Λιάπης όταν κάθονταν στο ίδιο τραπέζι με το κ.Φερεντίνο για το πρόγραμμα "ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ" με το ποσό να ανέρχεται σε 300,000.00 Ευρώ τότε δεν ήθελε να δώσει τέλος στα τοπικά συστήματα δικομματικής συμπεριφοράς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
    Στο ερώτημα Πως ο κ. Λιαπης, υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής ενός αντιμνημονιακού ψηφοδελτίου για τον Δήμο, υλοποιεί μέσω της ΜΚΟ που διαθέτει τα ποιο αισχρά προγράμματα όσον αφορά τις εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα της μνημονιακής κυβέρνησης όταν υποτίθεται ότι αγωνίζεται να τα καταργήσει;
    Η ανακοίνωση του Τοπικού Συριζα δεν απανταει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο