Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

8 γιατροί για χιλιάδες ασφαλισμένους!

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους-Σε ένα μήνα θα ανοίξουν τα ιατρεία του ΠΕΔΥ. Μέχρι τότε… υπάρχουν 8 μόνο συμβεβλημένοι γιατροί για να καλύψουν μια περιοχή όπως το Αγρίνιο. 
 Σε ένα μήνα θα ανοίξουν τα νέα ιατρεία του ΠΕΔΥ και, όπως έγκαιρα έχουμε γράψει στο agrinioreport.com, για την Αιτωλοακαρνανία προβλέπονται τέσσερα μόνο, σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Ναύπακτο και Αμφιλοχία.


Οι ασφαλισμένοι της Βόνιτσας, του Αστακού, του Θέρμου και των πολλών άλλων περιοχών στον μεγαλύτερο σε έκταση νομό της χώρας, με το χειρότερο οδικό δίκτυο και τις ανύπαρκτες προσβάσεις, …απλώς δεν λαμβάνονται υπόψιν. Πολίτες Β’ κατηγορίας, με μόνη την ψήφο τους να έχει αξία για τους κυβερνώντες!
Εν τω μεταξύ και μέχρι να λειτουργήσει ο νέος φορέας, οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να απευθύνονται, λέει το υπουργείο, στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας (όπου υπάρχουν και αν έχουν γιατρούς, φυσικά) ή… στους συμβεβλημένους με τον καταργηθέντα ΕΟΠΥΥ ιδιώτες γιατρούς.
Στο Αγρίνιο των εκατό χιλιάδων πολιτών, αυτοί είναι στο σύνολο οχτώ!!!
5 παθολόγοι:
Γιαννάκης Παύλος Σουλίου 37
Καραγκούνης Βελισάριος Σαλάκου 4
Μπαμπάτσικος Βασίλειος Γοργοποτάμου 16
Σαφαρικας Αθανάσιος  Ηλιού 4
Σιαδήμας Ηλίας Αναστασιάδη 2
1 πνευμονολόγoς:
Κουτσομήτρος Νικόλαος Χαρ. Τρικούπη 4
1 φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης:
Παπασωτηρόπουλος Αλέξανδρος Εθ. Αντιστάσεως 24 και
1ωτορινολαρυγγολόγος:
Φωτάκης Ανδρέας Βότση 15
Στο δικτυακό τόπο του ΕΟΠΥΥ θα βρείτε και τα διαγνωστικά κέντρα, συν τους φυσικοθεραπευτές. Σημειώνουμε, πάντως, ότι και οι κυριολεκτικά μετρημένοι στα δάχτυλα συμβεβλημένοι γιατροί, υπόκεινται σε αυστηρούς περιορισμούς (πλαφόν των 400 επισκέψεων το μήνα) οι οποίοι δεν έχουν αρθεί ούτε τώρα που πρέπει να εξυπηρετήσουν πολλές δεκάδες ασφαλισμένων καθημερινά.
agrinioreport.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο