Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου: Ένα ακόμη στολίδι για τη δημόσια εκπαίδευση, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου

Ένα ακόμη στολίδι για τη δημόσια εκπαίδευση, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου - στον ίδιο χώρο που πριν από τρεις μήνες εγκαινιάστηκε το 4ο Νηπιαγωγείο Μεσολογγίου, δωρεά του ιδρύματος Μελά – παραδόθηκε σήμερα στην τοπική κοινωνία και τους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς της περιοχής....

Παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Αποστόλη Κατσιφάρα, του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη, των Αντιπεριφερειαρχών Βασίλη Αντωνόπουλου και Νίκου Υφαντή, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, εκπρόσωπων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ,του Αστυνομικού Διευθυντή Αιτωλίας, του διοικητή της Πυροσβεστικής Μεσολογγίου, γονέων και φυσικά των μαθητών, τελέσθηκαν τα εγκαίνια του νέου, σύγχρονων προδιαγραφών σχολείου που κοσμεί την περιοχή.
Οι μικρές ελλείψεις που επισημάνθηκαν από την Διευθύντρια του σχολείου Δήμητρα Αρτινού και τον Πρόεδρου του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Χρήστο Πρεβεζάνο θα καλυφθούν μέσω της οικονομικής συνδρομής της Περιφέρειας και του Δήμου. Άλλωστε ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου διέθεσε το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ για να κατασκευαστούν όλοι οι οδοί πρόσβασης προς το σχολείο.
Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης δήλωσε : « Είναι μεγάλη μας χαρά που εγκαινιάζουμε το 2ο από τα 6 σχολεία που κατά τη θητεία μας κατασκευάζουμε. Είμαστε περήφανοι που είμαστε «πρωταθλητές» στη δημοπράτηση και κατασκευή έργων ουσίας και μάλιστα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και με συνθήκες κρίσης. Μέχρι το τέλος του χρόνου άλλα τέσσερα σχολεία θα είναι έτοιμα, απόδειξη του έργου αυτής της δημοτικής αρχής.»
 


 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο