Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αλυζιακό Καρναβάλι 2014 στην Κανδήλα!

ΑΛΥΖΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014
ΚΑΝΔΗΛΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

      Ο Προοδευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κανδήλας, διοργανώνει για 10η συνεχή χρονιά το Αλυζιακό Καρναβάλι 2014.
       Ελάτε να βρούμε όλοι μαζί το δρόμο των χρωμάτων, του κεφιού και της χαράς, που λείπει από την καθημερινότητά μας.
      Σας προσκαλούμε όλους στην Κανδήλα Ξηρομέρου, την Κυριακή 2 Μαρτίου  2014, στις 4:30 το απόγευμα, να δείτε από κοντά και να συμμετέχετε στο δικό μας Καρναβάλι, μέσα στους ξέφρενους ρυθμούς της αποκριάς........



   Εκκίνηση Καρναβαλικών Αρμάτων και Πεζοπόρων Καρναβαλιστών, από την Πλατεία Άνω Κανδήλας. 
     Η πορεία μας θα συνεχιστεί μέχρι το Νέο Γυμνάσιο και κατόπιν επιστροφή στην Πλατεία της Κάτω Κανδήλας. (Λάκα της Παναγίας).

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ:16:30 μμ.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

1 σχόλιο:

  1. ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΑ ΕΘΙΜΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!!! ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΙΑ ΦΑΛΑΓΓΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ !!!!! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΜΗΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο