Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Η στροφή του τρόμου στο Ακτιο (στην Αεροπορία)


         Τα Άγια Θεοφάνεια φαίνεται πως βοήθησαν δύο οδηγούς οι οποίοι κινούνταν με τα Ι.Χ οχήματα τους στον δρόμο, από το αεροδρόμιο του Ακτίου. 
      Το σημείο έχει αποδειχθεί καρμανιόλα αφού εκτός από τα ατυχήματα που έχουν συμβεί στην συγκεκριμένη στροφή στο Άκτιο στην Αεροπορία, που βλέπετε στην εικόνα κατά το παρελθόν, χθες συνέβησαν 2 εκτροπές μέσα σε διάστημα μισής ώρας το ένα από το άλλο!!!...........

 
      Τα σημερινά φαίνεται να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι διαμαρτύρονται συνεχώς για αυτή την στροφή, η οποία δεν έχει καν προειδοποιητική σήμανση, με αποτέλεσμα όσοι δεν γνωρίζουν καλά το δρόμο να χάνουν τον έλεγχο των οχημάτων τους.
       Ένα άλλο θέμα που πρέπει να γίνει επίσης γνωστό είναι ότι δεν γνωρίζουμε η τροχαία και το ΕΚΑΒ ποιας περιοχής έχει αρμοδιότητα στο συγκεκριμένο σημείο, αφού όσοι καλούν το 100 μιλούν με την τροχαία Βόνιτσας και το ΕΚΑΒ Αγρινίου που βρίσκονται σε απόσταση 20 λεπτών και μιας ώρας από το σημείο, ενώ της Πρέβεζας είναι μόλις 10 λεπτών!!! 
    Κάτι θα πρέπει να γίνει επιτέλους σε αυτή την Εθνική Οδό πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

http://www.mypreveza.gr/
ΦΩΤΟ: Facebook Apostolos Dimos


1 σχόλιο:

  1. Ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Αιτολοακαρνανίας είναι σκαμμένο και παρατημένο σε αντίθεση με τους όμορους νομούς οι οποίοι και αυτοί δεν έχουν δρόμους με νησίδες και μεγάλους αλλά έχουν καλό ασφαλτοτάπιτα και δεν χτυπάει το αυτοκίνητο κάθε 10 μέτρα.
    Διασταύρωση σταδίου Αγρινίου είναι χάλια, δρόμος Αμφιλοχίας χάλια, και όλο το εθνικό δίκτυο είναι διαλλυμένο και γι΄αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε για ακόμα μία φορά τους πολιτευτές του νομού μας κάποιοι από τους οποίους αν και διατέλεσαν υπουργοί ΥΠΕΧΩΔΕ το μόν που τους ένοιαζε ήταν να φάνε και να φτιάξουν τρένα αεροπλάνα και βαπόρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο