Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Αγρίνιο: 8 κλοπές διαπράχθηκαν το βράδυ στο Αγρίνιο

Εξιχνιάστηκαν, μετά από συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, οκτώ κλοπές διαρρήξεις που συνέβησαν το ίδιο βράδυ, στην πόλη του Αγρινίου.........
Δράστες είναι δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 28 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της διάπραξης κλοπών κατ’ εξακολούθηση και της κατοχής πυρομαχικών.
Ειδικότερα οι δύο δράστες την 23-1-2014 τα ξημερώματα, αφαίρεσαν μία δίκυκλη μοτοσικλέτα και επιβαίνοντας σε αυτή, διέπραξαν άλλες επτά κλοπές και διαρρήξεις στο Αγρίνιο, αφαιρώντας κυρίως χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Πιο συγκεκριμένα διέρρηξαν ή αποπειράθηκαν να διαρρήξουν δύο φαρμακεία, δύο κάβες πώλησης ποτών, ένα κατάστημα – φωτοτυπείο και ένα γραφείο ενοικιάσεων, ενώ από μία άλλη μοτοσικλέτα αφαίρεσαν τους καθρέπτες.
Από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, προέκυψε ότι δράστες των κλοπών είναι οι δύο ημεδαποί.
Για την ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 24χρονου και της δίκυκλης μοτοσικλέτας που είχαν αφαιρέσει, η οποία αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στον παθόντα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 28χρονου, στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν έξι κάλυκες πυροβόλου όπλου.
Ο 24χρονος δεν συνελήφθη λόγω έλλειψης των προϋποθέσεων της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο ημεδαπών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Οι έρευνες για τη συμμετοχή των δραστών και σε άλλα αδικήματα συνεχίζονται.

agrinioreport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο