Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ακαρνανικός Θυρρείου: Θετικός... ο απολογισμός και ευχές

            Ο Ακαρνανικός Θυρρείου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική χρονιά για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΝΑ με νέα διοίκηση και με ανθρώπους που έχουν όρεξη, διάθεση και αγάπη για το χωριό και τα παιδιά
      Η ομάδα στηρίχτηκε σε νέα παιδιά από το χωριό, με διάθεση να παίξουν, έχοντας μέσο όρο ηλικίας μόλις 23 χρόνια, δείχνοντας πως τα νιάτα όχι μόνο μπορούν να αντέξουν το βάρος της φανέλας, αλλά σιγά-σιγά παίρνοντας παιχνίδια στα πόδια τους, αρχίζουν να ωριμάζουν και έτσι να χτίσουν μια ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει...........



     Προπονητής του Σωματείου αλλά και παίκτης ταυτόχρονα είναι για δεύτερη χρονιά ο Λάμπρος Τόλης, ο οποίος χτίζει βήμα με τη βήμα την πιο ανανεωμένη και νεανική ομάδα του φετινού πρωταθλήματος.
       Ο Ακαρνανικός Θυρρείου ολοκλήρωσε το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με 14 βαθμούς, έχοντας αποδώσει εξαιρετικά σε κάποια παιχνίδια και μέτρια σε μερικά, όμως το μεγάλο κέρδος, είναι το... νεαρόν της ηλικίας και ότι χτίζεται η ομάδα του μέλλοντος.
        Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο Γιώργος Πεπόνης ο οποίος δήλωσε: «Αναλάβαμε την ομάδα σε δύσκολους καιρούς με στόχο να αναδείξουμε τα παιδιά του χωριού πάνω απ’ όλα ανθρώπους άξιους για την κοινωνία και ύστερα αθλητές.
      Είναι μία νεανική ομάδα η οποία φαίνεται καθαρά ότι όσο περνάει ο καιρός δένει περισσότερο. Τα νέα παιδιά βρίσκουν τα πατήματά τους και παίρνουν εμπειρίες.
      Η ομάδα φέτος, στηρίζεται στη συνδρομή και τις χορηγίες φίλων του Ακαρνανικού τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, ενώ ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις, δεν έχει ενισχύσει καθόλου το Σύλλογο μας.
     Τέλος να ευχηθώ στην ΕΠΣΝΑ και σε όλα τα σωματεία του νομού ευτυχισμένο το 2014 και υγεία σε όλους και να τονίσω ότι και μόνο ο αγώνας τους είναι σπουδαίος, κάτι που εγώ καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να παλεύεις και να αγωνίζεσαι σε ερασιτεχνικό επίπεδο».

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο