Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Έκτακτο δελτίο: Νέα επιδείνωση καιρού σήμερα Παρασκευή και Σάββατο

        Για το νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, ενημερώνει τους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, ζητώντας από τους δήμους,  στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους,  να λάβουν τα απαραίτητα  μέτρα, τα οποία προβλέπονται  στις σχετικές εγκυκλίους της  Γενικής Γραμματείας  Πολιτικής  Προστασίας και στον σχεδιασμό τους , για αντιμετώπιση προβλημάτων από  αυτά.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  27 – 12 – 2013  ΕΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 – 12 – 2013
       ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 27-12-2013 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ (6-8 ΜΠΟΦΟΡ)...................



ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Α) ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 – 12 - 2013
     ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1200Μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ). ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ 6-8 ΜΠΟΦΟΡ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΑΓΗ.

 Β)-ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 – 12 - 2013
    ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο