Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατούνα


       Στην Κατούνα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ με σημαντική συμμετοχή παρά την  κακοκαιρία.
      Η οργάνωση μελών πρώην δήμου Μεδεώνος  κάλεσε  σε ανοιχτή συνέλευση μέλη, παρατηρητές και φίλους του κόμματος  με θέματα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και  την  εκλογής νέας συντονιστικής επιτροπής αλλά και εκλογής αντιπροσώπων για την νομαρχιακή συνέλευση.
     Στην εκδήλωση ομιλητές για τις πολιτικές εξελίξεις ήταν οι βουλευτές του κόμματος Βαρεμένος Γιώργος  και Τριανταφύλλου Μαρία.
     Παραβρέθηκαν και εισηγήθηκαν για τα οργανωτικά ζητήματα του κόμματος το μέλος της Κεντρ. Επιτρ. Θεοφιλάτος Γεράσιμος καθώς  και το μέλος της Νομ. Επιτροπής και συντονιστής της Ο.Μ. Αγρινίου Ζαρέντης Γιώργος.........



     Ο κ. Κώστας Κούστας εκ μέρους του τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτησε την Εκδήλωση και έκανε αναφορά στο ζήτημα της Δημόσιας Παιδείας.
      Την συζήτηση που ακολούθησε συντόνισε ο κ. Τριάντης Βασίλης, συντονιστής της Ο.Μ. πρώην Δήμου Μεδεώνος. Ο κ. Τριάντης μίλησε για τον αγώνα που καλείται να δώσει η νεολαία ιδιαίτερα στις αγροτικές περιοχές, έναν αγώνα που όπως τόνισε πρέπει να έχει δημοκρατικά χαρακτηριστικά ώστε να υπάρξει πραγματική διέξοδος από τη κρίση και την καταστροφή των μνημονίων και της Τρόικας.
      Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι παραβρισκόμενοι για το πρόγραμμα του σύριζα και δεν ήταν λίγες οι προτάσεις εξειδίκευσης και συμβολής  στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούσαν την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και του νομού ιδιαίτερα.
      Οι δύο βουλευτές, για αρκετή ώρα, έκαναν διάλογο με τους παραβρισκόμενους κράτησαν παρατηρήσεις και απάντησαν σε ερωτήσεις που τέθηκαν. 
      Αμέσως μετά έγινε αναφορά στην διαδικασία των εκλογών της τοπικής οργάνωσης αλλά και των εκλογών σε νομαρχιακό επίπεδο, που θα λάβουν χώρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.



1 σχόλιο:

  1. Ο Κουρουμπλής του Πασοκ δεν ήρθε για να σας πεί νέες ιδέες; Απο κόσμο παντως...σκίσατε στην εκδήλωση.Έχουν και ένα θέμα με τη βροχή οι άπλυτοι του Σύριζα οπότε πάλι καλά που βρέθηκαν 5-6 για να κάνετε συγκέντρωση. Δεν έχετε ομάδα δεν έχετε λαό τι πήγατε να κάνετε στο γήπεδο αυτό που ανήκει στη Χρυσή Αυγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο