Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Επιφυλακή και στην Αιτωλ/νία για τους επικίνδυνους δραπέτες Αλβανικών φυλακών

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η ΕΛ.ΑΣ, μετά την ειδοποίηση που δέχθηκε από την Αλβανική Αστυνομία πως  επτά κρατούμενοι καταδικασμένοι για σοβαρά εγκλήματα δραπέτευσαν από τη φυλακή Ντρένοβα και ενδέχεται να κατευθύνονται προς την Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες σε επιφυλακή έχουν τεθεί Αστυνομικές Διευθύνσεις στην Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία, ώστε να γίνονται προσεκτικοί έλεγχοι σε ύποπτα οχήματα.
«Οι κρατούμενοι, είναι όλοι καταδικασμένοι σε ισόβια κάθειρξη για φόνους και είναι οπλισμένοι», ανέφερε η ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας που χαρακτήρισε τους δραπέτες «επικίνδυνους», αναφέρει το ora news, ενώ την ίδια στιγμή έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραπετών και έχουν ειδοποιηθεί τόσο η Ελλάδα όσο και η ΠΓΔΜ για την απόδραση τους, καθώς υπάρχουν φόβοι πως μπορεί να περάσουν τα σύνορα.
Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, οι δραπέτες κατάφεραν ........
να αφοπλίσουν τους φρουρούς των φυλακών, ενώ η νύχτα και οι κακές καιρικές συνθήκες έχουν «προστατεύσει» τη διαφυγή τους.
Συμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τέσσερις από τους επτά επικίνδυνους ισοβίτες οι οποίοι κατάφεραν χθες το βράδυ να αφοπλίσουν τους φύλακες και να δραπετεύσουν από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Κορυτσάς .
Mε πληροφορίες από το iefimerida.gr   http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο