Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΒΑΓΓΕΛΗΣ και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΔOYΝΑΣ: Συντήρηση Φωτοβολταϊκών - Συντηρήστε την Επένδυσή σας‎

ΒΑΓΓΕΛΗΣ και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΔOYΝΑΣ ΟΕ
Τηλ. επικοινωνίας: 6971796016 και 6982237528

        Η εταιρεία ΒΑΓΓΕΛΗΣ και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΔOYΝΑΣ ΟΕ αναλαμβάνει την  επιτήρηση ορθής λειτουργίας, συντήρηση και ενεργειακή βελτιστοποίηση  του φ/β σταθμού σας, παρέχοντας άμεση και υψηλής ποιότητας τεχνική υποστήριξη, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την βιωσιμότητα της επένδυσής σας.

Αγαπητέ παραγωγέ,
   Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την οικονομική πρόταση για την συντήρηση και καλύτερη λειτουργία του Φωτοβολταικού σταθμού σας.
      Με πλήρη συνείδηση των δύσκολων καιρών που βιώνουμε όλοι, προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και πάνω απ’ όλα κοντά σε εσάς δίνοντας ένα ολοκληρωμένο και πρωτίστως οικονομικό πακέτο για να έχετε την δυνατόν καλύτερη απόδοση και τα δυνατών μεγαλύτερα κέρδη.........



ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Ακούμε πολλά …Βλέπουμε ελάχιστα...
    Ένα Φ.Π είναι μια καλή μεν αλλά μακροπρόθεσμη επένδυση. Μια επένδυση εκτεθειμένη σε καιρικά φαινόμενα –βροχή , σκόνη, χόρτα(σκίαση)- Όλα αυτά λοιπόν απαιτούν συχνή παρακολούθηση από εξειδικευμένους ανθρώπους έτσι ώστε να πετυχαίνεται τις δυνατών καλύτερες αποδοχές.
     Ένα καλά συντηρημένο πάρκο έχει έως και 15% μεγαλύτερη απόδοση, ένα ποσοστό διόλου ευκαταφρόνητο στα οριακά πιεσμένα τιμολόγια της ΔΕΗ.
     Δώστε λοιπόν την πρέπουσα σημασία στο πιο ζωτικό ίσως κομμάτι της επένδυσης σας

Για την Β&Δ ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΔOYΝΑΣ

Τηλ. επικοινωνίας: 6971796016 και 6982237528 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο