Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΜΕ ...SMS




Οι πρωινές κινήσεις της Δικαιοσύνης και της ΕΛ.ΑΣ αιφνιδίασαν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι στο άκουσμα της σύλληψης των ηγετικών στελεχών της οργάνωσης πανικοβλήθηκαν και αμέσως προσπάθησαν να ενημερώσουν μέσω κινητών τηλεφώνων φίλους και οπαδούς.
Μάλιστα ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης έστελνε sms και ζητούσε από τους χρυσαυγίτες αρχικά να πάνε στα κεντρικά γραφεία της ΧΑ σε ένδειξη συμπαράστασης. Ωστόσο όσο έβλεπε...



 πως ο κόσμος δεν ανταποκρίνονται και ο όγκος των συγκεντρωμένων ήταν πολύ μικρότερος του αναμενόμενου έστειλε και δεύτερο sms το οποίο μάλιστα και υπέγραφε. «Ξ.Ε.Σ.Η.Κ.Ω.Θ.Ε.Ι.Τ.Ε. Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΗ Γ.Α.Δ.Α. ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ».
Τελικά ούτε αυτό το sms είχε μεγάλη ανταπόκριση, αφού στη ΓΑΔΑ δεν συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 300 άτομα.
thebest.gr

3 σχόλια:

  1. ακριβως φίλοι μου . ουτε 300 άτομα δεν ηταν. το ειδα με τα ματια μου καθοτι μενω στο ΓΟΥΔΙ και απο περιεργεια πηγα ως την Αλεξανδρας και Φειδιπίδου ( δεν ναφηναν να κανουμε ρουπι παραπέρα) και τα ειδα. Που ειναι εκεινο το 28% που λεγανε οτι θα πιασει ο Κασιδιαρης στην Αθηνα ως υποψηφιος Δήμαρχος ; Η εικόνα του να βλέπεις τον αρχηγο του κόμματος σου με χειροπέδες και τους βουλευτες να βγαινουν απο την ΓΑΔΑ και αυτοι με χειροπεδες ... ηταν και το τελειωτικο χτύπημα στην ψυχολογια του απλου πολίτη που εξεφραζε μια θετικη συμπαρασταση ση Χ.Α . Θα μείνουν απο τούδε και στο εξής μονον οι ακρεφνείς ακροδεξιοί- Ναζί.
    ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μια συμμορία εξάρθρωσε την άλλη ένα απέραντο κράτος μαφίας οι κλέφτες συνέλαβαν τους "εγκληματίες" και οι αυτοκτονίες απεγνωσμενων ανθρώπων συνεχίζονται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχεις δικιο, αλλα δεν θα πεσουν ποτε στα ποσοστα των ανταρσυα και λοιπων..δημοκρατικων δυναμεων. αληθεια με τι κονταρια θα πηγαινουν ...οι του ΠΑΜΕ -συριζα -ανταρσυα κλπ σε συγκεντρωσεις αφου προφανως θα ειναι παρανομα οπως της χρυσης αυγης? εκτος και αν ειναι νομιμα. Θα μου θυμιζουν το ΚΚΕ τοτε που εβγαλε το σκασμο όταν τα Σοβιετικα τανκ εισεβαλαν στο αφγανισταν και οταν πηγαν οι αμερικανοι αρχισαν τις πορειες και τα κλαψουρισματα για τον λαο του αφγανισταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο