Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Δήλωση του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρα Σαμαρά για την Έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς

    Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρας Σαμαράς με αφορμή την  έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

     Εύχομαι σε όλους τους μαθητές του Δήμου Ξηρομέρου μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά. Με όνειρα, στόχους και κυρίως μεγάλες κατακτήσεις στο χώρο της γνώσης.
    Στους άξιους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας καλή επιτυχία στο σπουδαίο έργο που επιτελούν.
     Στους γονείς καλή δύναμη στην δύσκολη αυτή περίοδο για τον τόπο μας.............



     Η Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου είναι πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας. Στα μικρά και μεγάλα προβλήματα. Με ευαισθησία, κατανόηση και κυρίως διάθεση για σκληρή δουλειά, ώστε να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια. 
      Το αποδείξαμε αυτό περίτρανα με το θέμα των Λυκειακών Τάξεων Φυτειών.. Μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και σε συνεργασία πάντα με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τους εκπαιδευτικούς εργαστήκαμε έτσι ώστε όλα τα σχολεία μας να είναι έτοιμα από κάθε πλευρά για να υποδεχτούν τους μαθητές.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους.!!!   

13 σχόλια:

  1. Περιμενουμε τ λεωφορειο ν ρθει μαχαλα πανω δημαρχε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ας ελπίσουμε τα ταβάνια να μην στάζουν τις βροχερές μέρες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δήμαρχε καλα τα λες αλλα να δουμε φετος πως θα ειναι με τις τουαλετες στο γυμνασιο στον αστακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΕΣΤΗΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΦΥΤΕΙΕΣ...ΕΒΑΛΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ (ΔΕΥΤΕΡΑ)ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ Ν ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ...ΗΞΕΡΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΠΤ...ΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ....ΟΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ...Τ ΜΕΛΕΤΗΣΕΣ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΟΜΩΣ?ΘΑ Τ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ [ΠΟΡΕΙΑ....ΤΟ PARTY TWRA ARXIZEI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GEIA S DHMARXE TOU ASTAKOU....EKEI KATANTHSES NA MHN THELOUN N SAS DOUN PERA APO TN ASTAKO....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ELATE MAXALA....GIA PROEKLOGIKH EKSTRATEIA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Δήμαρχε, κυρία Αντιδήμαρχε, αρμόδια για θέματα πολιτισμού και Παιδείας στο Δήμο Ξηρομέρου, σας υπενθυμίζουμε πως πριν κλείσει το Δημοτικό Σχολείο Αρχοντοχωρίυ, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, δια του δραστήριου Προέδρου του κ. Θ.΄Γ. Σκέντου, σας είχε ενημερώσει εγγράφως για μία σειρά από προβλήματα (υλικοτεχνικού και παιδαγωγικού ενδιαφέροντος)που αντιμετώπζε το Σχολείο. Ελπίζουμε και ευχόμαστε, το σχολείο να ξεκινήσει και χωρίς τα προβλήματα αυτά.
    Κίνηση Πολιτών Αρχοντοχωρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς περιμένουμε ακόμα το λεωφορείο προς τις Φυτείες δήμαρχε, έτσι όπως έχει δεσμευτεί Δήμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ελα πες μας...γτ αραγε δεν μπηκε λεωφορειο για φυτειες?γτ θελατε και θελετε ν κλεισει ενα σχολειο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ Σ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ....ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ.....ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΑΜΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ.....ΜΟΝΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΕΧΡΘΟΙ...ΑΛΛΑ ΜΕΙΣ ΘΑ ΤΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ...ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ...ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΧΑΛΑΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΝ ΘΕΛΕΤΕ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ 9:52. ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ. ΜΗ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ 4 ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 Η 1 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΦΤΙΑΧΘΗΚΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΦΥΛΑΔΙΟ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΛΕΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΘΗΚΕ ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? ΕΣΤΩ ΚΑΙ 4-5 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20 ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΦΕΤΙΝΟΥΣ (ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΥ). 5-6 ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΤΡΙΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ.ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΗΡΕΜΙΑ, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Ή ΦΩΝΕΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗΣ ΣΤΕΙΡΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ...ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ (ΣΚΟΠΙΜΑ), ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ Η ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο