Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5.000 € ΣΤΗΝ Ε.Α.Σ. ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ (ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ)

ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5.000 € ΣΤΗΝ Ε.Α.Σ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ

Γράφει ο Πάνος Χολής

    Πέρυσι τέτοιο καιρό η Ε.Α.Σ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ με απόφαση του πρόεδρου της κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη πέταξε, σε γειτονικό χωράφι, από τις αποθήκες της στην Τσαπουρνιά εκατοντάδες τόνους κομμένων - τεμαχισμένων ελαστικών τα οποία παράνομα διατηρούσε επί πολλά χρόνια στις αποθήκες της.
     Σχετικό δημοσίευμα καταγγελία είχα κάνει εκείνο τον καιρό στα site του Δήμου μας και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Για την ανωτέρω υπόθεση ο Δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης κύριος Μάκης Βότσης κατέθεσε καταγγελία στην αρμόδια υπηρεσία της περιφέρειας, στο Μεσολόγγι.
       Μετά από ένα χρόνο και αφού αναγκάστηκα να στείλω επιστολή ακόμα και στο γραφείο του Πρωθυπουργού, μόλις σήμερα παρέλαβα μέσω ταχυδρομείου φάκελο με όλες τις ενέργειες των υπηρεσιών και την απάντηση στην επιστολή μου, από τον Αντιπεριφερειάρχη.........



     Όλα τα έγγραφα τα δίνω στην δημοσιότητα προς ενημέρωση των συμπολιτών μου και αφήνω τους ίδιους να κρίνουν για το ποιος παρανομεί σ’ αυτόν τον τόπο, ποιος λέει αλήθειες και ποιος ασκεί ανεύθυνη πολιτική με παράνομες πράξεις, εις βάρος του περιβάλλοντος, των πολιτών και των ταμείων που διαχειρίζονται.

ΣΗΜ 1.: Τα 5.000 € φυσικά και θα πληρωθούν από το ταμείο των Αγροτών και όχι από την τσέπη του προέδρου, εννοείται.
ΣΗΜ. 2: Εκείνη την εποχή που δημοσίευσα την καταγγελία, 
τα άκουσα, ως συνήθως, από τους αγνώστους σχολιαστές των  site. Tους περιμένω και τώρα με αγωνία να ακούσω τι λένε.
ΣΗΜ.3: Τα απόβλητα παραμένουν, μέχρι σήμερα στην τσαπουρνιά, πάρα τις οδηγίες των υπηρεσιών για την απομάκρυνση τους. Άλλη μια παρανομία του πρόεδρου της Ερωτ. Γαλούνη. 
    Αυτά τα λίγα και θα έχουμε συνέχεια και με άλλα έγγραφα για άλλα σπουδαία θέματα του Δήμου μας.

  Συνημμένα όλα τα έγγραφα.
  Με αγάπη για τον τόπο μου
Παναγιώτης χολής

Δείτε ΠΡΩΤΑ Φωτογραφίες με τα καρκινογόνα Ελαστικά στη ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ και  ΜΕΤΑ όλα τα σχετικά με την υπόθεση έγγραφα:




















ΕΓΓΡΑΦΑ





9 σχόλια:

  1. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο, βρέθηκε κάποιος για να καταλάβουν μερικοί ότι δεν μπορούν να είναι ασύδοτοι σ΄αυτόν τον τόπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ετσι κι αλλιωσ με χρηματα των αγροτων θα πληρωθει το προστιμο.οποτε στα παπαργια του μασ γραφει ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποσες μηζες επιτελους εχει παρη ο κ.Γαλουνης.Που την βρηκε την ιδιοτητα του αγροτη και διοικη την ΕΑΣ.Απο που πληρονετε . Διμοσιος υπαλυλος(βιβλιοθικονομος στο ΤΕΙ Μεσολογγιου)Ποτε πηγενη για δουλια.Δεν ισχυει για τον Κ.Γαλουνη τα περη ΕΠΙΟΡΚΟΝ-ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΟΝ) Ο Κ.Ρακιτζης δεν τα μαθενη αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΦΙΛΕ 11.01 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ? ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ? Α ΡΕ ΓΑΛΟΥΝΗ ΣΕ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κίριε Χολή αναρωτιέμαι είστε τόσο αδιάβαστος ή απλά προσπαθείτε να ρίξετε στα μάτια του κόσμου το Γαλούνη; Μάλλον το δεύτερο. Δυστυχώς όμως για σας ο απλός κόσμος δεν βρίσκεται στο διαδίκτυο αλλά εκεί έξω. Εκεί οπού βρίσκεται ο Γαλούνης και έρχεται σε επαφή μαζί τους καθημερινά. Αν λοιπόν εν όψη εκλογών προσπαθείτε να μαζέψετε κόσμο τότε αφήστε τα άρθρα και τα 'ξεκατινιάσματα' και βγείτε έξω να κοίταξετε το λαό στα μάτια. Αν μπορείτε φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και ο Γαλούνης μπορεί; Ας γελάσουμε...εκτός αν είναι αναίσχυντος και μπορεί!Για σοβαρευτείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. FILE 4/30 MEKANES K GELASA...KAI PRAGMATIKA TWRA KATALABA GIATI MAS DIOIKEI H TROIKA....AX KAHMENO KSIROMERO..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιανακη. Κανεις μπαμ. Ομως τη δουλεια σου κανεις. Αλλα να σε ρωτησω κατι ειναι αληθεια οτι το τραπεζι στν παραλια που κανατε κοστησε 2.500ευρω και εσεις πηρατε απο την ενωση 4.300ευρω??? Τα οποια δικαιολογισατε σαν οδοιπορικα εκτος εδρας???μπραβο σας παιδια κωσταγιαννιδες και σια ΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο