Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

H ΚΑΝΔΗΛΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ. ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΝ ΒΑΡΝΑΚΑ ΜΕ 4-2


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βασίλης Πολύζος

        Σε έναν αγώνα που είχε συγκλονιστική εξέλιξη  ο Α.Ο Κανδήλας επικράτησε στο   τοπικό ντέρμπυ του Εθνικού Βάρνακα  με 4-2
      Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βάρνακα ανέβασε την απόδοση της και ισοφάρισε σε 2-2. Μάλιστα είχε και ευκαιρίες να κάνει το 2-3, αλλά η ομάδα της Κανδήλας πιο έμπειρη και σαφώς πιο έτοιμη με δυο αντεπιθέσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-2 και επικράτησε στα τελευταία λεπτά...............


        Είδαμε δυνατές μονομαχίες στο χωμάτινο τερέν του γηπέδου στο Αρχοντοχώρι που μας θύμισαν παλιές εποχές.  Σε τέτοιους αγώνες όμως σημασία δεν έχει ποιος νίκησε αλλά η συμμετοχή. 
     Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν, το διασκέδασαν και στο τέλος  έκαναν και την σχετική πλάκα…. άλλωστε είναι φίλοι μεταξύ τους.
        Να δώσουμε εδώ τα θερμά  μας συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχοντοχωριτών "Η Ζωοδόχος Πηγή" που διοργάνωσε  το ποδοσφαιρικό τουρνουά και έδωσε την ευκαιρία στους νέους της Αλυζίας, μετά από πολλά χρόνια, να μαζευτούν σε μια ποδοσφαιρική γιορτή. 
      Συγχαρητήρια και για τις άλλες εκδηλώσεις που πραγματικά εντυπωσιάζουν. Φέτος το Αρχοντοχώρι πρωτοπορεί χάρη στα νέα παιδιά του χωριού που ανέλαβαν  να δημιουργήσουν ξανά.

Παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας…  





ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ












2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΕΔΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ π.Ε.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΚΑ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΛΥΖΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο