Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ξεκινά το παιδικό τμήμα εκμάθησης κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Μύτικα-Αλυζίας

      Ξεκινά την Δευτέρα 12/8 το παιδικό τμήμα εκμάθησης κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Μύτικα-Αλυζίας. Το τμήμα θα λειτουργήσει στο χώρο της παραλίας του λιμανιού σε συγκεκριμένο χώρο που θα οριοθετηθεί με σημαδούρες από τον Ν.Ο.Μ.Α.
    Το πρόγραμμα εκμάθησης θα διαρκέσει 10 ημέρες. Από Δευτέρα 12/8 έως Παρασκευή 16/8 και από Δευτέρα 19/8 έως Παρασκευή 23/8. Οι ώρες λειτουργίας του τμήματος είναι 07:30 μ.μ. έως 08:30 μ.μ.
       Ο Ν.Ο.Μ.Α. έχει προμηθευτεί με δικά του χρήματα τον απαραίτητο εξοπλισμό (σημαδούρες, παιδικές σανίδες, παιδικά σωσίβια) και υπό την καθοδήγηση της κυρίας Τζορτζίνας Καμπισσοπούλου, η οποία έχει ανάλογη πείρα από εργασία της σε πισίνα, και της βοηθού της, το τμήμα θα λειτουργεί τις ημέρες και ώρες που αναφέραμε παραπάνω.........



     Στο τμήμα γίνονται δεκτά παιδάκια ηλικίας από 4 έως 8 χρονών και τα μαθήματα είναι δωρεάν, εκτός αν κάποιος γονέας επιθυμεί να συμπληρώσει εθελοντικά το σχετικό έντυπο δωρεάς προς τον Ν.Ο.Μ.Α., που θα φέρει μαζί της η κα Καμπισσοπούλου, και δώσει όποιο ποσό αυτός κρίνει.
     Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Καμπισσοπούλου και καλό θα είναι να μην το αφήσετε τελευταία στιγμή μιας και υπάρχει ανώτατος αριθμός από παιδάκια που μπορούν να αποτελούν το τμήμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο