Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Παλαιοκομματισμός και ……τραπεζώματα!!

Το μπλογκ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ σχολιάζει το «τραπέζωμα» του Γαλούνη στον Αστακό:
       Παρών για τον δημαρχιακό θώκο στο Ξηρόμερο και ο Ερωτόκριτος Γαλούνης. Επέλεξε ένα "τραπέζωμα" σε  φίλους του για να κάνει γνωστές  σε όλους  τις προθέσεις του. Αυτή είναι κατά την γνώμη μας μια παλιά και μάλλον ξεπερασμένη τακτική. Δεν είμαστε στην δεκαετία του '80 και του '90 με τον άκριτο κομματισμό, τις παχουλές επιδοτήσεις, τα ρουσφέτια στο δημόσιο. Σήμερα, ο κόσμος υποφέρει απο το μνημόνιο, η ανεργία είναι στα πρωτόγνωρα επίπεδα,η κοινωνική και οικογενειακή συνοχή δοκιμάζετε καθημερινά.
      Όλα είναι διαφορετικά, και αν κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν  και επιμένουν στα παλιά   σύντομα θα πάρουν απο τους πολίτες το δικό τους  μήνυμα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κρατούν χαμηλά τους τόνους, να  μην "προκαλούν" με πολυτέλειες και άλλα τέτοια (η εικόνα με τα κοψίδια, τα ουίσκι και τα πούρα  νομίζουν οτι περνάει θετικά στον κόσμο;) και κυρίως να αποδείξουν οτι με την καθημερινή δουλειά μπορούν να προσφέρουν στο Δήμο μας.........

  
     Επίσης νομίζουμε οτι αυτή την φορά τα πράγματα θα είναι δύσκολα για διάφορους  πολιτικούς "γυρολόγους" που "πηδάνε απο την μια βάρκα στην άλλη". Οι "κομματάρχες" ανήκουν στο παρελθόν.  Ο καθένας  λοιπόν ας κάνει τις επιλογές του. 
    Εμείς να ευχηθούμε και στον Ερωτόκριτο Γαλούνη καλή δύναμη και καλο αγώνα. 

Το τρίτο μάτι  

4 σχόλια:

  1. Για τις βάρκες που ορθά το λέτε έλεγα ότι αφού βουλιάξανε σε αυτή που είναι μέσα πάνε και σε άλλη να μπούν για να την βουλιάξουν .ΦΤΑΝΕΙ ΑΣ ΜΠΟΥΝ ΝΕΟΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαυτό λοιπόν κι εμείς οοοολοι μαζί θα πάμε με τη Ντίνα!!! Στο δευτερο γύρο ομως που θα ειναι μαζί με το Γαλούνη, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ....ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΚΛΑΨΙΜΟ..ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΟΔΟ Η ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala ta les na dpyme omos poios tha faei ta kopsidia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο