Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ευχαριστίες από ΝΑΟΑΣ

ΦΩΤΟ: MAKE ART

     Η εκδήλωση που άνοιξε την αυλαία της Ναυτικής εβδομάδας στον Αστακό ήταν η «γιορτή Ψαριού» με διοργανωτική ευθύνη του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Αστακού (ΝΑΟΑΣ) και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. 
    Ο ΝΑΟΑΣ ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και την άμεση συμβολή και ανταπόκριση, τους:
 -Πρώτα από όλους τον σύλλογο Αλιέων Αστακού που χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η γιορτή αυτή,  την ΝΗΡΕΥΣ  ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε, την εταιρεία HRS για τα 2 (δύο) ipad που μας δώρισε και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου με την τελετή λήξης της ναυτικής εβδομάδας........



-Επίσης ευχαριστεί τον Δήμο Ξηρομέρου, τους παραγωγούς κρασιού Μικελάτο Διονύσιο και Καραγιώργο Λεωνίδα, τον κυριο Φιντριλή για τα ψάρια που μας πρόσφερε, τα μέλη του ΝΑΟΑΣ, τους Εθελοντές που βοήθησαν για την άψογη διοργάνωση της γιορτής και Όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και  βρέθηκαν δίπλα μας στη «γιορτή Ψαριού».

Ευχαριστούμε επίσης θερμά:
-Πάνω απ’ όλα θα θέλαμε αν ευχαριστήσουμε τον Απόστολο Πανταζή του Νικολάου, που είναι ο εμπνευστής και ιδρυτής του ΝΑΟΑΣ και μέγας χορηγός της Ναυτικής Εβδομάδας και όλων εκδηλώσεων μας.


Όλους τους ευχαριστούμε από καρδιάς!





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο