Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Με δράσεις Πολιτισμού ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στις Φυτείες

     
    Οι φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις των Φυτειών, κινήθηκαν σε διαφορετικό πνεύμα από τα προηγούμενα χρόνια καθώς  πραγματοποιήθηκαν δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και για όλα τα ενδιαφέροντα.
    Οργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία: τουρνουά ποδοσφαίρου των παιδικών τμημάτων του Ακαρνανικού Φυτειών και της Ακαδημίας Αχελώου Νεοχωρίου, τουρνουά μπάσκετ (3 on 3), τουρνουά δηλωτής, εθελοντικός καθαρισμός των δημοτικών χώρων και δρόμων του πρώην Δήμου Φυτειών, παιχνίδια και άλλα για τα  μικρά παιδιά, βράβευση αριστούχων μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Φυτειών, βράβευση από την Δημοτική Ενότητα Φυτειών των αθλητών: Ειρήνη Κοκκιναρίου, Χρήστου Μπενέκου, Επαμεινώνδα Τσούμα και Αρτεμισίας Μπίλιου.........

  
......παράσταση παραδοσιακών χορών από τις χορευτικές ομάδες του Πολιτιστικού Συλλόγου Φυτειωτών ‘’Ακαρνανικό  Φώς’’, του Πολιτιστικού Συλλόγου Απόδημων Φυτειωτών ‘’Το Λιγοβίτσι’’ και του Σύλλογο Χρυσοβιτσάνων ΄΄Τα Κόροντα΄΄ και η αυλαία έπεσε με την Λαϊκοδημοτική μουσική βραδιά.
    Οι Σύλλογοι προσπάθησαν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα από δραστηριότητες  και ψυχαγωγία και η απόδειξη τις επιτυχίας αυτών, ήταν η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο