Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Επίσκεψη του Μανώλη Αγγελάκα στον Δήμο Ξηρομέρου


         O Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων νησιών, κ. Μανώλης Αγγελάκας, επικεφαλής κλιμακίου υπηρεσιακών παραγόντων, επισκέφτηκε σήμερα  8 Αυγούστου τον Αστακό, έδρα του Δήμου Ξηρομέρου και είχε συνάντηση με τον  Δήμαρχο Ξηρομέρου  κ. Πυθαγόρα Σαμαρά  και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους............



     Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου έθεσε στον κ  Γενικό Γραμματέα, τα σημαντικότερα προβλήματα του Δήμου Ξηρομέρου,  και κύριο θέμα στην συνάντηση των δυο πλευρών αποτέλεσε η πορεία εξέλιξης των μεγάλων έργων που αφορούν τον Δήμο μας, καθώς και αλλά υπηρεσιακά  θέματα.

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

(grafeiotipouxiromerou@gmail.com)



7 σχόλια:

  1. Μήπως μπορεί το Γραφείο τύπου να μας πει ποια μεγάλα έργα είναι αυτά?????????????? Έτσι για να ξέρουμε τι μας περιμένει δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρμοδιοι αντιδήμαρχοι είναι ο Μαγγίνας και η Ντίνα μόνο; Οι άλλοι δυο τι είναι; Διακοσμητικά στοιχεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος,η κυρία Καραπάνου- Κολοβού εκεί ήταν αλλά δεν ήταν απο την αρχή και δεν βγήκε στις φώτο. ο κύριος Ταμπάκης δεν ήταν στην σύσκεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ, Η ΜΑΡΙΝΑ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ , Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΕΣΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 1:07 αυτές είναι από τις πρώτες φωτογραφίες που τραβήχθηκαν πριν έρθουν από Αλυζία και Φυτείες οι άλλοι δύο αντιδήμαρχοι. Ήταν και αυτοί στην σύσκεψη όπως προγραμματίσθηκε. Καλό θα ήταν να τραβήξουν και άλλες φωτό μετά.Τι να κάνουμε δεν βάλανε και άλλες φωτό.Αυτό το γραφείο τύπου δεν φρόντισε να σκεφτεί σωστά και να βάλει φωτό με τους 4 μαζί. Τα διακοσμητικά στοιχεία συνήθως είναι σε πλάνα, σε φωτογραφίες, σε τοπία, και σε ακουαρέλες που ίσως εσενα σε καλύπτουν. Εμάς μας καλύπτουν οι άλλοι δύο αντιδήμαρχοι με τη συνεχή παρουσία τους, στους δρόμους, στα έργα που κάνουν και στα πεντακάθαρα χωριά μας. Είναι θέμα αντίληψης των πραγμάτων βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OLA GIA TN ASTAKO TA PANTA GIA TN ASTAKO....RE FILE 12.46 EISAI PROKLITIKOS...EXEI GEMISEI O TOPOS ERGA EPI DHMARXEIAS TS...SE PARAKALV...GIA KSANAPERASTE APO MAXALA......KAI T NOU SAS MHN DEN KRATHSETE THN UPOSXESH SAS GIA TO LUKEIO FUTEIVN..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΨΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ...ΤΟΣΟ...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ .ΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο