Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε όπλα και ναρκωτικά

Δυτική Ελλάδα: Δεκαοκτώ οι συλλήψεις Αλβανών και Ελλήνων – Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε όπλα και ναρκωτικά

Μετά από ευρείας αστυνομική επιχείρηση σε Πάτρα, Αίγιο και Μεσολόγγι
Συνολικά 18 είναι μέχρι τώρα οι συλλήψεις (οι περισσότεροι Αλβανοί και κάποιοι Έλληνες) που έχουν προκύψει από την ευρείας κλίμακας επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, που βρισκόταν σε εξέλιξη από το πρωί στην Πάτρα, το Αίγιο και το Μεσολόγγι με τη συμμετοχή εξήντα και πλέον αστυνομικών για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών και όπλων.....


    Αρχικά εξετάστηκε και το ενδεχόμενο να υπάρχει πιθανή διασύνδεση με την υπόθεση που αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Χίο, με τον εντοπισμό φουσκωτού σκάφους που είχε προορισμό την Τουρκία και στο οποίο υπήρχαν όπλα και πυρομαχικά, όμως τελικά δεν προέκυψε κάποιος συσχετισμός.
    Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές και για τα οποία είναι ενήμερο και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για εγκληματική οργάνωση η οποία είχε δράση σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και η οποία διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών αλλά και όπλα, με τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών της περιοχής να διαρκούν τουλάχιστον τέσσερις μήνες.
     Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει εντοπιστεί και εξετάζεται ενδελεχώς υλικό από κινητά τηλέφωνα, ενδεχομένως και από ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Μετά το τέλος της επιχείρησης αναμένεται να ακολουθήσει αναλυτική επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, ενώ πιθανότατα αύριο θα υπάρξει και συνέντευξη τύπου από την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.
Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο