Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η χορευτική συνάντηση στον Αστακό


Φωτο: MAKE ART  Αστακός

     Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η χορευτική διήμερη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Αυγούστου 2013 με διοργανωτή τον Χορευτικό Όμιλο Αστακού.
      Δυο μέρες γεμάτες παράδοση και εντυπωσιακές στολές, στο κατάμεστο χώρο στη κεντρική πλατεία Αγίου Νικολάου στον Αστακό, όπου παρουσιάστηκαν χοροί από όλα τα μέρη της Ελλάδας, από τα τμήματα παραδοσιακών χορών: Χορευτικός Όμιλος Αστακού, Αρκαδιανή Τρίπολης, Ίβυκος Λουτρακίου, Λύκειο ελληνίδων Δράμας, Σύλλογος Εβριτών «Ο ΕΒΡΟΣ», Χορευτικός όμιλος Μεσολογγίου, κ.α...........



     Η πλατεία πλημμύρισε με κόσμο και τα χορευτικά συγκροτήματα ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα.
      Να σημειώσουμε ότι ο Χορευτικός Όμιλος Αστακού δημιουργήθηκε το 2010, από το χοροδιδάσκαλο Δημήτρη Καραβασίλη. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκδηλώσεις, προσκεκλημένος άλλων χορευτικών, ενώ κάθε χρόνο στον Αστακό διοργανώνει Φεστιβάλ Χορού, προσκαλώντας χορευτικά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Και του χρόνου!!!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο