Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Βρέθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 50χρονου στη Ναύπακτο

     Ο δράστης που αφαίρεσε με βίαιο τρόπο τη ζωή του 50χρονου άνδρα στο Γρίμποβο Ναυπακτίας βρέθηκε και κρατείται στον Λιμενικό Σταθμό Ναυπάκτου.

      Ο δράστης, 40 περίπου ετών ήταν το άτομο με το οποίο το θύμα διασκέδαζε σε μπαρ του χωριού λίγη ώρα πριν τη δολοφονία. Θαμώνες τους είδαν να φεύγουν μαζί απο το μπαρ. Ο 40χρονος ομολόγησε τη πράξη του.  
    Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr πιθανότατα το θύμα δολοφονήθηκε με τον σιδερένιο σταυρό που χρησιμοποιείται για την αλλαγή ρεζέρβας στα αυτοκίνητα.........



     Από την αρχή πάντως οι έρευνες του Λιμενικού και της Αστυνομίας στρέφονταν στα άτομα που είδαν για τελευταία φορά τον δράστη ενώ η πληροφορία του ότι ο ίδιος διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής του έφερε πιο κοντά στην ανακάλυψη του.
........................................

Aνακοίνωση εξέδωσε το λιμενικό σώμα Ναυπάκτου για τη δολοφονία του 50χρονου που συγκλόνισε σήμερα την τοπική και όχι μόνο,κοινωνία:
     Πτώμα εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην παραλία Γρίμποβο, πλησίον των εκβολών του χειμάρρου ΣΚΑ, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Ναυπάκτου, με πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο και το κρανίο. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 50 ετών, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.
      Άμεσα προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής απέκλεισε την περιοχή και στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν όργανα της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Αιτωλίας/ ΓΕΕ, καθώς και Ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών για επί τόπου έλεγχο του πτώματος  και του χώρου.
    Η σορός του ανωτέρω μετά την αυτοψία εν λόγω ιατροδικαστή  μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Π.Π.Γ. Νοσοκομείου Πατρών όπου παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.
   Προανάκριση, διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Ναυπάκτου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο