Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΑΣΤΑΚΟΣ: Μεγαλειώδης τελετή λήξης 1ης Ναυτικής Αθλητικής εβδομάδας του ΝΑΟΑΣ


          Για ακόμη μία φορά ο υπέρ δραστήριος Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αστακού έκλεψε τις εντυπώσεις με τις φαντασμαγορικές του εκδηλώσεις χάρη και στην πολύτιμη βοήθεια και στήριξη του ιδρυτή του Απόστολου Πανταζή ο οποίος είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας στο εξωτερικό αλλά ποτέ δεν λησμονεί τον τόπο του .
    Οι εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού «έριξαν» αυλαία προχθές το βράδυ απολύτως θεαματικά............



           Συγκριμένα ο ΝΑΟΑΣ περίμενε τους ντόπιους αλλά και τους τουρίστες στο λιμάνι όπου εκεί το κοινό στην αρχή απόλαυσε ένα καταπληκτικό βίντεο με την ανασκόπηση των εκδηλώσεων του συλλόγου για φέτος υπό την επιμέλεια του Make Art Studio Αστακού
       Μετά ο κόσμος έστρεψε το βλέμμα του στον πανέμορφο κόλπο και απόλαυσε την είσοδο της παραδοσιακής βαρκάδας ανάμεσα σε πυροτεχνήματα.
       Μόλις αυτή έφθασε στο λιμάνι του Αστακού από το κατάστρωμα της ξεκίνησαν να βγαίνουν γλυκοτραγουδισμένες μελωδίες καθώς ζωντανή ορχήστρα έκανε «καντάδα» στο κοινό που κοιτούσε εκστασιασμένο...
       Για το τέλος ο Όμιλος επεφύλασσε τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα που κέρδισαν τα χειροκροτήματα μικρών και μεγάλων. Το γλέντι συνεχίστηκε με χορούς στην κεντρική προβλήτα του λιμανιού του Αστακού.
Πηγή: http://www.dete.gr/

φωτο: ΧΡΗΣΤOΣ ΜΠΟΝΗΣ























φωτο:ΜΑΚE ART








ΔEITE BINTEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο