Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Μεσολόγγι: Pομά ξάφρισαν 700 ευρώ από φορτηγό στην εθνική οδό

       Θύμα κλοπής από δυο Ρομά έπεσε πριν από λίγη ώρα ένας Βούλγαρος οδηγός Διεθνών Μεταφορών στην Εθνική Οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων.
       Ο οδηγός σταμάτησε το φορτηγό του στο παρκινγκ που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου στον κόμβο της Αγριλιάς προκειμένου να ξεκουραστεί. 
    Βλέποντας μάλιστα ότι στην απέναντι πλευρά βρίσκονται και οι πωλητές φρούτων, θεώρησε το σημείο ασφαλές. Οι δυο Ρομά όμως δεν δίστασαν να του κλέψουν 700 ευρώ από το φορτηγό με τη μέθοδο της απασχόλησης.........



       Πλησίασαν το φορτηγό με το δικό τους αυτοκίνητο και ο ένας από αυτούς χτύπησε  την αριστερή πόρτα λέγοντας στον οδηγό ότι έχει σκάσει το πίσω λάστιχο της νταλίκας. 
       Όταν εκείνος  κατέβηκε και κατευθύνθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος,  ο άλλος Ρομά άνοιξε τη δεξιά πόρτα, μπήκε στο φορτηγό και με αστραπιαίες κινήσεις έκλεψε τα 700 ευρώ που είχε ο οδηγός για το ταξίδι του. 
     Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των θρασύτατων Ρομά.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

1 σχόλιο:

  1. καλα κανουν . αφου η ιδια η πολιτια ειναι ελαστικη γενικα με τους ρομα . ποσα χρηματα του ελληνικου λαου δεν εχουν παει για επανενταξη των ρομα .... τιποτα ομως τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο