Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ο Δήμαρχος Πυθαγόρας Σαμαράς, ο Πάνος Γαζέτας και η Διάψευση!

   ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ κ. Π. ΓΑΖΕΤΑ

     Σχετικά με την δήλωση ανεξαρτητοποίησης, και σε όσα αναφέρονται σ’ αυτήν, του πρώην Αντιδημάρχου Φυτειών κ. Παναγιώτη Γαζέτα, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρας Σαμαράς προέβη στην ακόλουθη  δήλωση:
    «Θέλω να διαψεύσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Παναγιώτης Γαζέτας «περί  χρηματισμού του» στην δήλωση του. 
    Ουδέποτε και σε  κανέναν έχω πει εγώ  κάτι τέτοιο.  Όπως  δήλωσα και στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα 18.000 ευρώ αφορούσαν πάγια  έξοδα της Δημοτικής Ενότητας Φυτειών. Σέβομαι την τιμή, την υπόληψη και την ακεραιότητα του ιδίου, αλλά και όλων των Δημοτικών Συμβούλων............



    Είναι σίγουρο ότι αν ο κ. Γαζέτας με είχε επισκεφτεί στο γραφείο μου, και μου είχε αναφέρει το γεγονός , το οποίο θα είχα διαψεύσει, θα είχε αρθεί κι η παρεξήγηση.
    Δυστυχώς ο κ. Γαζέτας προτίμησε να πιστέψει τους ψιθυριστές και όχι να ζητήσει εξηγήσεις από τον Δήμαρχο με τον οποίο έχει εκλέγει.
     Ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι των Δημοτών του Ξηρομέρου θα πρέπει να ενεργούμε με βάση τις επίσημες  δηλώσεις  και  όχι με φήμες, διαδόσεις και ψιθύρους, και εγώ τόσα χρόνια  ως Πυθαγόρας Σαμαράς  ασκώ πολιτική και όχι παραπολιτική.»  

Αστακός, 1/7/2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
(grafeiotipouxiromerou@gmail.com)

25 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ??? ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ?? ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ....


    ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι κακεσ γλωσεσ λενε πωσ αλλα δηλωσε ο δημαρχοσ στο συμβουλιο μηπωσ το γραφειο τυπου δεν ηταν παρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΑΞΙΤΙΜΕ" "ΚΥΡΙΕ" ΔΗΜΑΡΧΕ!! ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο κ. ΓΑΖΕΤΑΣ! ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΖΕΤΑΣ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ, ΟΙ ΥΠΟΛΙΠΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΦΕΡΝΑΝ ΜΕ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΙΧ.

    ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
    ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΦΙΛΕ 6:30?? Η ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΓΙΑ ΦΟΥΜΑΡΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΟ , ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΝΑΣ , ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΤΑΔΕ , Ο ΔΙΝΑ .....

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ...ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΖΕΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ . ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΟΤΟΥ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ??? ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??/ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΡΕΠΑΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν ειχαι τα καρυδια ο κυριοσ γαζετασ επρεπε να παρετηθει πιο νωρισ και οχι τωρα που δεν εχει μασα. μαγκασ ητανε μονο ο τασιαρασ που παρετηθηκαι νωρισ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΘΕΩΡΟ ΟΜΩΣ ΑΝΑΝΔΡΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΤΗΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΓΑΜΕ ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ.Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΖΕΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΥΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΑΖΕΤΑΣ ΘΥΜΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΦΥΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΤΟ ΑΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 100 ΨΥΦΟΥΣ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΑΖΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΑΡΑ!!! ΑΣΕ ΤΟ ΓΕΡΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσύ..που ρωτάς εάν ο εκ του γραφείου τύπου των δημοτών Ξηρομέρου είναι σίγουρος για τα πακέτα, δεν άκουσες τίποτα? Όχι μόνο άκουσα αλλά ξέρω και άτομα που το δέχτηκαν!! Τόσο ξεφτίλα εκλογές δεν είχαν ξαναγίνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ 8:27 ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ;;; ΤΟ ΤΖΙΠ;; ΤΟ ΜΑΥΡΟ NISSAN;; ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ;; Η ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ Κ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΤΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ; ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΦΟΥΜΑΡΑ;;; Κ ΗΤΑΝ Κ Ο ΓΑΖΕΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΛΗΨΗ Κ ΔΕΝ ΕΞΑΓΩΡΑΣΤΗΚΕ Κ ΘΑ ΒΓΕΙ Κ ΘΥΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! Η΄ ΜΗΠΩΣ Η ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΥΘΗΚΕ!! ΓΙΑ ΨΑΞΕ Κ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ "ΠΑΡΕΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΤΗΣΩ ΕΓΩ"!!ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ "ΝΑΙ" ΣΤΟ Δ.Σ.! ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ 6:21 ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΠΑΙΡΑΙΤΗΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΙΒΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο Σ.ΛΥΤΡΑΣ . ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΑΛΑ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΨΗΦΟ. ΑΠ ΤΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θα ηθελα να γραψω και να τα πω με το ονομα τουσ .δεν γινεται ομωσ γιατι δεν θα περασουν απο τη στηλη.να ξερεται ομωσ και θυμηθειτε το οτι αυτα ειναι για αλλα πραγματα .και θα το δειται στο μελον τι πεζαιται.επιεικοσ και μονο θα τα χαρακτηρισω αστεια ,και απο τισ δυο πλευρεσ . αργοτερα θα δειται τισ γλυκεσ και τα σοροπια και των δυο ..τα συμποσια και κυριολεκτω γιαυτο που λεω δεν ητανε τσαμπα.τρεισ τεσερισ θα το καταλαβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ 12.44 ΚΑΙ 12.45 ΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΝΑΡΑ .ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΑΥΤΟΣ ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΦΑΓΑΝ ΗΠΙΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ , ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΤΙΝΑ ΟΜΩΣ ΒΡΗΚΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΕ ΓΑΖΕΤΕΤΑ .ΤΩΡΑ [ΣΠΡΩΞΕ ΓΛΥΨΕ ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε(α)ανώνυμε 6:21. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θέλετε ηθελημένα να τοποθετήσετε στο τσουβάλι σας όλα τα πράγματα ανακατωμέμα έτσι που τα μπερδεύετε για τους δικούς λόγους. Άλλο το θέμα το δικό μου άλλο το ζήτημα το προχθεσινό. Στο συμβούλιο με το όχι το δικό μου ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα μπορούσα να πω ναι για λόγους αρχής και ηθικής, διότι λιγες μέρες ενωρίτερα εγώ και η επιτροπή ποιότητας ζωής που προεδρεύω είχε ψηφίσει όχι. Ο κ Δήμαρχος νευριάζοντας είπε αυτό που είπε και είχε την εξουσία, όπως ο νόμος προβλέπει, να εκδόσει διαταγή παραιτήσεώς μου από αντιδήμαρχο την οποία φυσικά και θα αποδεχόμουνα ως όφειλα εκ του νόμου, ασχέτωςς των επόμενων τυχόν αντιδράσεών μου. Αυτό το τελευταίο είναι δικό μου δικαίωμα και των πολλών εκατοντάδων δημοτών που με στήριξαν και όλοι μαζί την παράταξη και τον κ Δήμαρχο.Ο Κ Δήμαρος δεν με παράιτησε όπως ίσως θα θέλατε, ούτε και εγώ παραιτήθηκα (όπως ίσως πάλι θα θέλατε) διότι δεν είχα κανέναν λόγο γνωρίζοντας την άστοχη στιγμιαία λεκτική συμπεριφορά του κ Δημάρχου.Ούτε φυσικά ένοιωσα ποτέ ότι αυτό που έλεγε εκείνη τη στιφμή ο κ Δήμαρχος ήταν απειλή. Αυτό φάνηκε φυσικά στη συνέχεια. Τέτοιου είδους λεκτικές εκφράσεις έχουν ακουστεί πολλές φορές στο Δ.Σ και μαζί χρονδρές βρισές από πολλούς ένθεν και ένθεν. Αλήθεια γιατί δεν τις βάλατε στο τσουβάλι και αυτες με εισαγωγικά? Δεν μπορεί ...κάτι θα ακούσατε.Κάτι θα πήρε το αυτί σας. Τελειώνοντας θέλω να με πιστέψετε (εάν επιθυμείτε βέβαια) ότι δεν γνωρίζω ούτε θέλω να συμμετέχω σε παραπολιτικές πρακτικές που στο κάτω- κάτω κακό κάνουν στο τόπο μας, το Ξηρόμερο, που τόσο έχει ανάγκη την απαλλαγή από τέοιες νοοτροπίες. Το ζήτημα με τον κ Γαζέτα σίγουρα έχει δώσει αρνητική εικόνα στο λαό για την παράταξη στην οποία είμαι και εγώ. Λυπάμαι, αλλά και δεν θα ήθελα να ακούγονται τέτοια πράγματα που σταναχωρούν τον δημότη που μας θέλει όλους (και αντιπολίτευση) μονιασμένους για έναν κοινό σκοπό- την προοπτική ανάπτυξης του Δήμου. Επιτέλους να πάμε μρποστά με καθαρά μυαλά, καθαρές πολιτικές και με καθαρό το κούτελο, με σκοπό την ανάπτυξη και προκοπή του τόπου μας, τη στήριξη του δημότη στις ανάγκες μικροκαθημερινότητας μέσα στην οικονομική κρίση που τον βαζανίζει και του δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας στον ίδιο και την οικογένειά του.
    Ευθυμία Καραπάνου Κολοβού Φυτείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O MONOΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΣΙΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΖΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΒΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΔΗΜΟΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΚΥΡΙΟΣ ΓΑΖΕΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ Ο ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καπου χαλασε η δουλια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΙΤΕ ΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΩΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο