Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

«Ευκλέας»: Συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Βαρκελώνη

11  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ  ΘΑ  ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝ-ΝΤΟ  ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ  2013.  

     Η ομάδα αποτελείται από τους εξής: 1)Καββαδιας Ευσταθιος, 2) Κατσαουνου Γρηγορια,  3) Λωλης Θεοδωρος, 4) Σολδατου Ελισαβετ,  5) Αγγελετος Παναγιωτης, 6) Σταματη Λαμπρινη, 7) Μεμα Εμιλιανο,  8) Σολδατος Φιλιππος,  9) Καρελος Γιωργος, 10) Δημου Αγγελος  και 11) Αυγερης Βαγγελης. Αρχηγος της αποστολης: Master Σολδατος Αγγελος,  Coach: Λωλης Θεοδωρος,  Συνοδος: Καππα Χριστινα.

       Στην τελική φάση βρίσκεται η ελληνική αποστολή ύστερα από προετοιμασία 2 μηνών για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί  από 11 έως 14 Ιουλίου στην Βαρκελώνη της Ισπανίας...............

 
      Την Τέταρτη 10 του μηνός θα αναχωρήσει η ελληνική αποστολή από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο  γεγονός της Ευρώπης όπου είναι η διεξαγωγή του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος TKD.

     Ο αρχηγός της αποστολής κύριος Master  Σολδατος  Άγγελος στην ερώτηση μας η όποια ήταν:
-Κύριε  Σολδατε μπορούμε να ευελπιστούμε σε κάποιες διακρίσεις των αθλητών-τριών  περά από την άψογη εμφάνιση των αθλητών και το υψηλό επίπεδο στο όποιο βρίσκονται;
ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ: Θα ήθελα να σας  υπενθυμίσω ότι ορισμένοι αθλητές όπου συγκροτούν την συγκεκριμένη ομάδα στο παρελθόν συμμετείχαν σε αρκετά πανευρωπαϊκά  αλλά και παγκόσμια πρωταθλήματα σηκώνοντας την ελληνική σημαία στο βάθρο  στη  1η,2η και 3η θέση κάνοντας μας υπερήφανους. Τόσο οι έμπειροι όσο και οι νέοι αθλητές  βρίσκονται  σε πολύ υψηλό επίπεδο και σας   δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι θα έχουμε πάνω από τρεις έως τέσσερις διακρίσεις. 
     Στην εικόνα αυτή που περιγραφώ για το υψηλό επίπεδο των αθλητών συνέλαβαν ο ζήλος και η προσωπική προσπάθεια των  αθλητών  κάτω απτήν σωστή εκπαίδευση και καθοδήγηση των εκπαιδευτών  των συλλόγων τους καθώς και την προσπάθεια που  κατέλαβαν  οι εθνικοί προπονητές  οι όποιοι είναι ο Master Κυριακίδης Κων/νος, ο Master Σολδατος άγγελος,  και ο Λωλής Θεόδωρος.

Η ομάδα αποτελείται από τους εξής :
1)Καββαδιας Ευσταθιος
2) Κατσαουνου Γρηγορια
3) Λωλης Θεοδωρος
4) Σολδατου Ελισαβετ
5) Αγγελετος Παναγιωτης
6) Σταματι Λαμπρινη
7) Μεμα Εμιλιανο
8) Σολδατος Φιλιππος
9) Καρελος Γιωργος
10) Δημου Αγγελος
11) Αυγερης Βαγγελης
Αρχηγος της αποστολης :
Master Σολδατος Αγγελος
Coach :
Λωλης Θεοδωρος
Συνοδος :
Καππα Χριστινα


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών για την πλήρη στήριξη τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο