Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Αρχοντοχώρι: Τραυματίας περίμενε μία ώρα το ασθενοφόρο…

      Με καθυστέρηση μιας ώρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου 70χρονος άνδρας από το Αρχοντοχώρι του Δήμου Ξηρομέρου όπου και τραυματίστηκε, χάνοντας τον έλεγχο του οχήματός του και προσκρούοντας σε παρακείμενη κολόνα του ΟΤΕ.
       Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Μύτικα το οποίο όμως, μία ώρα μετά το ατύχημα που έγινε στη 1:10 τη νύχτα, δεν είχε φτάσει για να πάρει τον τραυματία...........

 
     Κλήθηκε έτσι ασθενοφόρο απ’το Αγρίνιο το οποίο και λίγο μετά τις 2 ήταν εκεί για τη μεταφορά του 70χρονου…
     Το Α.Τ Κατούνας ανέλαβε να εξακριβώσει τα αίτια του ατυχήματος.

Πηγή:agriniopress.gr

6 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 15 ΧΛΜ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΕΔΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ??????????????????????? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ{ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΟΝΟ}ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κυριος αυτος καθε μηνα προλαλει και ενα ατυχημα αλλα περα απ αυτο τπ ασθενοφορο απαραδεκτο αλλα δεν φταιει ο οδηγος που πεσανε πανω να τον φανε και τον βριζανε αλλα αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To θέμα της Υγείας είναι κεντρικό και άμα βλέπεις τον Άδωνη Υπουργό καταλαβαίνεις την απαξίωση.Το ΕΚΑΒ Αγρινίου όφειλε να ενημερώσει το Κέντρο Υγείας Μύτικα για το περιστατικό (αναζητήστε εκεί ευθύνες).Επίσης ,πως επιτρέπετε σε αυτόν τον άνθρωπο να οδηγεί ακόμα;;;
    Το ΚΥ Μύτικα θα πρεπε να δουλεύει ως το μεσημέρι σαν πολυδύναμο ιατρείο(συνταγογράφηση,έκτακτα,τακτικά περιστατικά) και μετά να υπάρχει ασθενοφόρο και γιατρός σε ετοιμότητα μόνο για τα πολύ σοβαρά περιστατικά.Με το υπάρχον καθεστώς υπάρχουν μέρες που δεν υπάρχει ούτε γιατρός ούτε οδηγός.Από ένα κυ φάντασμα ,καλύτερα ένα ιατρείο που θα εξυπηρετεί και μετά με ένα τέτοιο σχήμα να μπορεί να αντιμετωπίσει τα πολύ βαριά περιστατικά.Παράλληλα, να ενδυναμωθεί το ΚΥ Αστακού που ουσιαστικά δέχεται τον κύριο όγκο ασθενών και περιστατικών.Έτσι,και οι πολίτες της περιοχής της Α λυζίας θα εξυπηρετηθούν καιστο πραγματικά επείγον θα υπάρχει κάλυψη .Και όταν λέμε επείγον δεν εννοούμε το αυτί που βούλωσε από το νερό ή ο πόνος στη μέση από δέκαημέρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O traumatias apo to arxontoxori eixe diploma odigisis ; h edose ena doxio ladi ton kairo pou stin patrida oi upeuthini ola ta Esfazan ola ta maxaironan xipniste patriotes mou thimizete arapia Sudan kai etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΝΤΕΝΕΚΕ ΛΑΔΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ?ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΑΣΤΑΚΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 56 ΧΡΟΝΩΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΑΝ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο