Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Τρεις Αιτωλοακαρνάνες στην νέα πολιτική επιτροπή της ΝΔ

       Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των αιρετών μελών της νέας Πολιτικής Επιτροπής της ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, και από τους 8 συνολικά Αιτωλοακαρνάνες οι οποίοι συμμετείχαν στη... μάχη της εκλογής διεκδικώντας μια θέση στην νέα πολιτική επιτροπή της γαλάζιας παράταξης τελικά κατάφεραν να μπουν μόνο οι τρεις.
      Πρόκειται για τους Ζωγράφο Λάμπρο, Γκιάτα Γιάννη και Μπόκα Γεωργία. Οι δύο πρώτοι είναι παλιά στελέχη του κόμματος που έχουν έχουν ξαναεκλεγεί σε πολιτική επιτροπή και ασχολούνται χρόνια με τα οργανωτικά του κόμματος με αποτέλεσμα να έχουν οικοδομήσει αρκετές σχέσεις και μια επιρροή στον κομματικό μηχανισμό, ενώ όσον αφορά την κ. Μπόκα η οποία μετείχε και στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών του 2012, και είναι συνεργάτης στο γραφείο του υπουργού κ. Γ. Βρούτση, αναμφισβήτητα η εκλογή της αποδεικνύει μια σταθερότητα στην πολιτική της διαδρομή..............



    Θυμίζουμε πως στην νέα πολιτική επιτροπή συμμετέχουν χωρίς εκλογή οι βουλευτές του κόμματος Μ. Σαλμάς και Κ. Καραγκούνης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κ. Σύρρος καθώς και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας Θ. Μαυρομμάτης.
    Αναλυτικά μπορείται να δείτε όλα τα ονόματα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ  εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο