Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Γιάννης Λύτρας: Καταγγέλλει τη σημερινή συνεδρίαση Δ.Σ. Ξηρομέρου παρά την πανελλαδική απεργία

         Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ξηρομέρου Γιάννης Λύτρας τονίζει με ανακοίνωση-καταγγελία ότι δεν έπρεπε να προγραμματιστεί για σήμερα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου λόγω της πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΚΕΔΕ για τις 15,16 και 17 Ιουλίου ως διαμαρτυρία για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και των σχολικών φυλάκων. 
   Και καταλήγει: «Σαν μέλος  της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ αδυνατώ να παρευρεθώ στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου….»
Αναλυτικά:.......................



Αθήνα, 17 Ιουλίου 2013

Προς: Πρόεδρο  Δημοτικού Συμβουλίου
           κ. Στέλιο Παπαναστάση

κ. Πρόεδρε
            Στις 12 Ιουλίου έγινε στην Αθήνα έκτακτο συνέδριο των Δήμων της  χώρας. Στο οποίο ομόφωνα αποφασίστηκε το κλείσιμο των Δήμων της χώρας στις 15,16 και 17 Ιουλίου.
            Σήμερα δε, υπάρχει συγκέντρωση στη Πλατεία Κλαυθμώνος όλων των Δήμων της χώρας και πορεία στη Βουλή.  Το μεσημέρι  υπάρχει συνάντηση του προεδρείου της ΚΕΔΕ με τον πρόεδρο της Βουλής, το βράδυ που θα ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο  το προεδρείο της ΚΕΔΕ  θα είναι στη Βουλή προσπαθώντας να πετύχουμε να μην ψηφιστούν τα άρθρα που θέτουν σε διαθεσιμότητα υπαλλήλους της αυτοδιοίκησης και αφαιρούν αρμοδιότητες από τους Δήμους.
              Όπως καταλαβαίνεται σαν μέλος  της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ αδυνατώ να παρευρεθώ στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου που για τους παραπάνω λόγους δεν θα έπρεπε να συνεδριάσει σήμερα.

Με εκτίμηση
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

Δήμου Ξηρομέρου  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο