Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Πέρασαν από το Αγρίνιο οι δραπέτες;

 
        Ανατροπές στην υπόθεση των Αλβανών δραπετών, αφού όπως όλα δείχνουν οι επικίνδυνοι κακοποιοί κατάφεραν την νύχτα να φτάσουν μέχρι την Τριχωνίδα και να κλέψουν αυτοκίνητο από την περιοχή της Παραβόλας!

     Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr  τη νύχτα 3-4 άτομα έκλεψαν αγροτικό όχημα στην Παραβόλα και αμέσως δόθηκε σήμα για τον εντοπισμό τους.
       Με το κλεμμένο αυτοκίνητο οι κακοποιοί, που η Αστυνομία πιθανολογεί ότι πρόκειται για τους δραπέτες Τρικάλων, γάζωσαν περιπολικό σε αστυνομικό μπλόκο στην Άρτα..............



Το in.gr αναφέρει:
     Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ήπειρο.
     Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστοι δεν σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα. Μόλις οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, γάζωσαν το περιπολικό, χωρίς να τραυματιστεί κανένας αστυνομικός και διέφυγαν.
        Στη συνέχεια, έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Λάκκα Σουλίου, όπου η περιοχή είναι δύσβατη. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν μετακινηθεί οι αστυνομικές δυνάμεις από την Αιτωλοακαρνανία, ενώ έχουν ενισχυθεί και με δυνάμεις από τα Ιωάννινα.
     Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο